Het gebruik van Clearasil verdwijnen Acne behandeling crème

May 28

Het gebruik van Clearasil verdwijnen Acne behandeling crème

Clearasil Vanishing Acne behandeling crème is een soort plek-behandeling voor acne. De crème bevat 10 procent concentratie van benzoylperoxide. Volgens «««Acne.com, benzoyl peroxyde werkt door het verminderen van acne ontsteking en controle van de hoeveelheid olie op de huid. Het stopt ook dode huidcellen blokkeren poriën en veroorzaken puistjes. U kunt het kopen van Clearasil Vanishing Acne behandeling crème over-the-counter bij de meeste drogisterijen.

Stap 1

Uw gezicht wassen met een mild reinigingsmiddel. DEP de huid droog met een handdoek alvorens de Clearasil Vanishing Acne behandeling crème.

Stap 2

Breng een kleine hoeveelheid van de room aan uw vingertoppen. De oplossing over de huid op het gezicht in een dunne en zelfs laag glad. Vermijd de oogcontour tijdens de toepassing.

Stap 3

Laat de crème volledig drogen. Kan je huidverzorgingsproducten en make-up op je gezicht zodra de crème is opgedroogd.

Stap 4

Gebruik de crème eenmaal per dag op het eerste aanvankelijk. Vanwege de hoge concentratie van benzoylperoxide, gebruik alleen de medicatie eenmaal per dag wanneer u de huidverzorging regime start, zoals de formule zeer drogen kunnen. De toepassingen worden geleidelijk verhogen indien nodig.

Stap 5

Beperken hoe vaak u de crème gebruiken als bijwerkingen optreden. De actuele acne behandeling oplossing kan leiden tot roodheid van de huid, jeuk, branden en peeling. Als dit gebeurt, vermindering van de frequentie van toepassing. U kunt ook de acnebehandeling crème om de andere dag of als een plek behandeling alleen.

Waarschuwingen

  • Vermijd langdurige zonblootstelling bij het gebruik van Clearasil Vanishing Acne behandeling crème. Het product kan zon gevoeligheid, zodat een zonnebrandcrème over de crème dient te worden toegepast alvorens buitenshuis te gaan.
  • Als een van de irritatie van de huid u ondervindt ernstige, stoppen met het gebruik van het product en uw arts te melden.

Wat die u nodig hebt

  • Milde gezicht wassen

gerelateerde artikelen