Bates oog oefeningen

June 6

Bates oog oefeningen

In de vroege jaren 1900 was Dr. William Bates een prominente New York oog chirurg. Hij verliet zijn positie als een instructeur van de oftalmologie ziekenhuis, toen hij werd steeds wanhopig met standaard ziekenhuis praktijken, omdat hij vond veel conventionele behandelingen worden conflicterende met zijn eigen hands-on ervaringen. Hij nagestreefd zijn experimentele ideeën en bedacht een reeks oefeningen voor het verbeteren van visie zonder bril voorschrijven. In 1920 publiceerde hij een boek getiteld "Perfect zicht zonder bril."

Swingen

Swingende bij deze methode wordt het kiezen van twee verschillende punten van een object te richten op. Neem een kaart, en op het tekenen van de letter "N." Verschuif je blik vanaf het hoogste punt van de brief naar het onderste punt, en snel terug naar het hoogste punt. Terwijl u doorgaat met het verschuiven van uw blik, ziet u misschien dat de brief begint te schommelen, of lijkt het soms alsof swing omhoog. Dit kan een beetje oefening, maar duren als na twee of drie sessies die kunt u de brief verplaatsen niet zien, dit een teken van vermoeidheid van de ogen is.

Kleur gericht

Kleur richten, wanneer u de dag koos een kleur begint. Als je door middel van uw dag gaat, focus op objecten voor uw gekozen kleur. Het idee is niet om zich te concentreren op de vorm of vorm van het object, maar eerder alleen op de kleur. Elke dag Kies een nieuwe kleur te richten op. Dit simpele spel kan helpen verbeteren van uw visie.

Lakmoesproef

Dat. was een methode bedacht door Dr. Bates te verbeteren ontspanning, afname van vermoeidheid van de ogen en het gezichtsvermogen in het algemeen. Om de palm, moet u gaan zitten of liggen in een ontspannen positie en dekking van uw ogen met de palmen van uw handen. Kruis je vingers op je voorhoofd, en voor de optimale effecten, druk niet van toepassing op uw ogen of de omliggende gebieden. Pas uw vingers zo licht niet kan doordringen. Wanneer u de maximale hoeveelheid licht mogelijk hebben geblokkeerd, sluit je ogen.

Omdat je ogen zijn gesloten, en er is geen licht aanwezig ter stimulering van de oogzenuw, die u verwachten zou te zien een uitgestrektheid van pure zwarte duisternis, is dit echter zelden wat zal blijken. Je bent meer kans om te ervaren een onvolmaakte zwartheid of een caleidoscoop van verschillende kleuren en vormen.

Volgens Dr. Bates, zal de conditie van uw gezichtsvermogen afhangen van de kleuren en de vormen die u zien; hoe beter je ogen, de meer "perfect zwart" zal verschijnen in uw verbeelding. Als u veel kleuren zien, uw gezichtsvermogen is verslechterd, of hebt u een andere voorwaarde moet die worden aangepakt.

Met praktijk, zijn na zich te concentreren op een zeer klein gebied van pure zwartheid om te beginnen met, vele patiënten in staat een perfect zwart, of een bijna perfect zwart te bereiken. Hiermee wordt aangegeven waar ontspanning heeft bereikt, en een verslechtering van het gezichtsvermogen zal hebben verbeterd.

Wanneer begint, praktijk lakmoesproef voor 10 minuten, twee keer per dag. Geleidelijk verhogen uw dagelijkse toegewezen lakmoesproef tijd aan een planning die comfortabel is voor u.


gerelateerde artikelen