Arm oefeningen voor Honkbal werpers

May 12

Arm oefeningen voor Honkbal werpers

De kunst van pitching vereist kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en nauwkeurigheid. Terwijl veel spiergroepen komen in het spel te leveren een worp, is arm kracht en veerkracht cruciaal voor het succes van een werper op de heuvel. De belangrijkste componenten in de arm die aandacht behoeven zijn de deltoides, biceps, triceps en onderarmen. Verschillende oefeningen voor krachttraining arm zal helpen een werper ontwikkelen macht, controle en uithoudingsvermogen.

Het omhoog krullen

De arm curl is de primaire oefening voor het targeten van de biceps, en afhankelijk van het type van de apparatuur die u gebruikt en de variatie die u uitvoert, de onderarmen ook meespelen. U kunt een barbell, dumbbells, kettlebells of gewicht platen voor weerstand, en kunt u het uitvoeren van de oefening terwijl staand, zittend op een stoel training of liggend op een bankje van de training. Ter verbetering van uw pitching, kunt een dumbbell of kettlebell isoleren uw pitching arm. Het onafhankelijke gewicht zal ook het opnemen van een breder netwerk van stabilisator spieren in uw pitching arm, samen met de schouders, te verhogen van de effectiviteit van uw perceel.

Jezelf uit te breiden

De triceps extensie is in feite het omgekeerde oefening voor de arm curl. In plaats van het gewicht door het comprimeren van uw arm bij de elleboog curling, controle u van het gewicht tegen de zwaartekracht als u uw armen op de ellebogen uitbreiden. Om zich te concentreren op uw pitching arm, gebruik een kettlebell of een halter en de variatie van de gebogen-over van de oefening uit te voeren. Een andere nuttige variatie is de liggende uitbreiding met behulp van uw pitching arm en een kettlebell of halter. Geen focus al ingesteld op uw pitching arm; het uitvoeren van één of twee sets met een barbell of alternatieve partijen, om te voorkomen dat de spier onevenwichtigheden.

Over de Top

De overhead kabel trekken is een eenvoudige oefening die een over-the-top foute beweging bootst. Met behulp van de foute beweging met weerstand zal vertalen in meer pitching macht. Wees voorzichtig met het uitvoeren van de oefening, en gebruik een langzaam, weloverwogen beweging; Probeer niet om de oefening met de snelheid van een werkelijke worp. De ontwerpresolutie moet komen rechtstreeks over de top met je rechte arm. Dit zal richten op de deltoides en de spieren van de trapezius. Een stevige grip houden op het handvat. Laten de greep slip uit handbereik zal het snap terug en zweep rond, waardoor eventueel letsel veroorzaken.

Noem het een gelijkspel

De rechte arm kabel trekt zijn vergelijkbaar met overhead vestigt, behalve de rechte arm versie maakt gebruik van een laterale, vegen van beweging in plaats van een verticale beweging. Gebruik uw pitching arm te trekken van de kabel aangesloten op gestapelde halterschijven van uw kant om over de voorkant van het lichaam zoveel mogelijk. Houd uw arm rechte en vergrendeld op de elleboog in de ontwerpresolutie. Deze versie van de oefening werkt de deltoides, biceps en triceps.


gerelateerde artikelen