Herbal Remedies voor een infectie van de nieren

May 25

Herbal Remedies voor een infectie van de nieren

Nier-infecties worden meestal veroorzaakt door een bacteriële infectie die ontspringt in de blaas en migreert naar een of beide van de nieren. Andere mogelijke oorzaken zijn urinewegen chirurgie of anatomische afwijkingen in de urinewegen. Vraag uw arts voordat u herbal remedies voor het beheren van een nier-infectie, als kruiden een veilige en effectieve behandeling voor deze aandoening zijn.

Nier-infecties

Een nier-infectie is reden tot bezorgdheid en vereist onmiddellijke medische interventie. Indien onbehandeld, kan een nier-infectie leiden tot onherstelbare schade aan uw nieren of spread naar uw bloedbaan, die leiden een leven-gevaar voor infectie tot kan. Enkele van de meest voorkomende vermeldingen hebt u een nier-infectie zijn koorts, buikpijn, verhoogde frequentie van urination, bloed in uw urine en pijn in uw rug en zijde. Vrouwen ontwikkelen vaker deze voorwaarde dan mannen.

Nuttige kruidenremedies

Er zijn veel nuttige kruiden remedies voor nierproblemen, met inbegrip van infectie. In haar boek "Prescription for Nutritional Healing", Phyllis A. Balch, een gecertificeerde nutritional consultant, merkt op dat de volgende kruiden heilzaam zijn bij de behandeling van aandoeningen van de nieren: buchu, selderij zaden, peterselie zaden, veenbessen, paardebloem wortel, Hortensia, uva-ursi, marshmallow, guldenroede, jeneverbessen, brandnetel, rode klaver en watermeloen zaad. Echinacea, Baardmos en maïs zijde kunnen ook nuttig bij de behandeling van nier-infecties. Neem contact op met uw arts om te zien als een van deze kruiden geschikt voor u zijn.

Gemeenschappelijke kruidenmiddel

Baardmos is een veelgebruikte remedie bij de behandeling van nier-infecties. Ed Smith, bekende kruidkundige en auteur van 'Therapeutische kruid handmatig,' schrijft dat Baardmos is ook gebruikt voor de behandeling van vele andere voorwaarden, met inbegrip van schimmelinfecties, kookt, impetigo, mastitis, bronchiale infecties, longontsteking, keelpijn, sinus infecties, trichomoniasis en dysenterie. Een soort korstmos, Baardmos mogelijk meest effectief bij de behandeling van urineweginfecties, waaronder infecties van de nieren.

Overwegingen

Bezoek uw arts voordat u kruiden remedies voor de behandeling van een nier-infectie. Nier-infecties kunnen leiden tot ernstige gezondheidscomplicaties indien niet behandeld in een tijdige en effectieve manier. Sommige kruiden zijn mogelijk niet geschikt is voor uw gezondheidsprobleem. Een zorgverlener die goed geïnformeerd zijn over de kruidenremedies is kunt u selecteren van de beste kruiden en u te voorzien van relevante informatie over hoe u elk kruid moet gebruiken.


gerelateerde artikelen