Instructies voor Shin Splints taping

May 9

Instructies voor Shin Splints taping

Vaak gevolgen voor lopers, gymnasten en figuur skaters, zijn shin splints een pijnlijke aandoening van de lagere-been. Beschouwd als een schade van overmatig gebruik, zich shin splints meestal voor nadat de benen hebben een hard oppervlak, waardoor de spieren en pezen in de onderbenen te worden ontstoken, wat in tederheid en pijn in de buurt van de schenen resulteert zijn bonzen. Uw schenen taping kunt verlichten de pijn en de druk die is gekoppeld aan de voorwaarde.

Stap 1

Instructies voor Shin Splints taping

Reinig de huid op het onderbeen met milde zeep en warm water. Spoel grondig en dep droog met een zachte handdoek. Vuil en olie op de huid kunnen veroorzaken de band los te maken.

Stap 2

Instructies voor Shin Splints taping

De onderbenen te verwijderen haren scheren. Niet alleen zal de tape stok veiliger als u wilt gladde huid, maar hierdoor ook voor gemakkelijker verwijderen van de tape. Als u het been kan niet scheren, toepassing een zelfklevende underwrap rond het hele onderbeen. Echter, sport letsel kliniek legt uit dat het gebruik van een underwrap vaak minder is effectief dan de band direct op de huid toe te passen.

Stap 3

Instructies voor Shin Splints taping

Peel weg één uiteinde van een broodje van zinkoxide tape en veilig het Knokige bekendheid aan de binnenkant van je enkel. Gebruik uw vingers om druk op de tape in de huid, de beveiliging van de hechting. Het gebruik van tape ten minste één inch in diameter voor de beste resultaten.

Stap 4

Instructies voor Shin Splints taping

Blijven de strook tape over de voorkant van de enkel, rond de achterkant van de achillespees en diagonaal inwikkeling Maak een back-up van de voorzijde van het scheenbeen. Zodra de band de buitenkant van het been bereikt, zorgvuldig scheur de tape en druk zachtjes in de huid op het einde. Vermijd inwikkeling van de band te strak rond de achillespees, die leiden extra pijn tot kan.

Stap 5

Instructies voor Shin Splints taping

Voor een paar seconden rondlopen en aandacht besteden aan hoe de band op je been voelt. Als de tape te strak of los voelt, verwijderen en opnieuw toepassen. De band moet verminderen enkele van de druk op het lagere bot van het scheenbeen.

Stap 6

Instructies voor Shin Splints taping

Zodra je blij met de plaatsing bent gelden de twee extra lagen van tape. Elke laag moet iets overlappen de vorige laag. Zorgen dat de tape heeft betrekking op het pijnlijke gebied op de shin.

Waarschuwingen

  • Hoewel taping kan een effectieve methode voor het verminderen van pijn van de shin splints, gebruik het niet als de enige behandeling. Raadpleeg uw arts voor de juiste behandelingsopties voor uw conditie.

Tips

  • Als u allergisch voor latex bent, is het mogelijk dat u geen gebruik maken van bepaalde soorten zinkoxide tape. U moet Selecteer een tape dat niet leiden een allergische reactie tot zal.

Wat die u nodig hebt

  • Scheermes
  • Scheerschuim
  • Underwrap (optioneel)
  • Zinkoxide tape

gerelateerde artikelen