Zijn er antibacteriële kruidenremedies?

July 3

Eeuwenlang mensen gebruikten kruiden voor hun breed spectrum helende eigenschappen. Wereldwijd, bieden knoflook en echinacea antibacteriële behandelingen voor een aantal ziekten. Sommige mensen verkiezen kruiden over conventionele geneesmiddelen ter behandeling van infecties, de voorkeur aan een meer natuurlijke benadering gebruiken voor hun gezondheidszorg. Kruiden kunnen echter bijwerkingen veroorzaken, dus contact op met uw kruidkundige of huisarts voordat je probeert nieuwe kruiden behandelingen voor bacteriële infecties.

Chrysant

In China, mensen gebruiken chrysant te wissen van het bloed van toxinen, volgens de City University of New York. Chrysant thee verlicht hoofdpijn en koorts als gevolg van infectie of overtollige toxines in het bloed, voegt CUNY. Volgens het "boek van de Helio acupunctuur, Chinese Herbal Medicine: Materia Medica," staphylococcus en streptococcus bacterie MRSA infecties reageren op antibiotische eigenschappen van de chrysanten. Ter staving van deze bewering is extra onderzoek nodig. Consumeren chrysant, gevonden in natuurlijke voedingopslag en Aziatische kruiden apothecaries, als een kruidenthee. Chrysant kan allergische reacties voor sommigen in de vorm van huiduitslag of maag verstoringen veroorzaken. Als u een reactie ontwikkelt, stoppen met het drinken van de thee en neem contact op met uw gezondheid vakman.

Pau D'Arco thee

Het kruid Pau d'arco komt uit Zuid-Amerika. Pau d'arco verbetert het immuunsysteem en behandelt een aantal kwalen. Herbalists gebruik het om infecties te behandelen. Anekdotisch bewijs wijst naar zijn antibacteriële eigenschappen, alsmede het gebruik ervan als een anti-schimmel, en antivirale middel. De Universiteit van Colorado in Denver neemt nota van de werkzaamheid van Pau d'arco voor de behandeling van MRSA of methicilline-resistente Staphylococcus aureus. Pau d'arco kan het bloed dun, dus controleer altijd eerst met uw gezondheid vakman als je bloed verdunners nemen alvorens de thee te gebruiken. Gebruik geen thee van Pau d'arco als u verpleging of zwanger bent.

Knoflook

Kruidengenezers en andere zorgverleners weten dat allicine, het actieve ingrediënt in knoflook, bezit antibacteriële en andere geneeskrachtige eigenschappen. Zij maken gebruik van knoflook ter bestrijding van infecties, zowel intern als extern. Gebruik verse knoflook in plaats van gedroogd, gebotteld of in poedervorm, omdat het de potentie tijdens het productieproces behoudt. Eet rauwe knoflook of maken van een kruiden thee uit de teentjes naar beste voordeel van curatieve kwikverbindingen. Knoflook kan het bloed dun, dus contact op met uw gezondheid vakman als u bloed Verdunnende medicijnen nemen voordat het gebruik van knoflook voor medicinale doeleinden.

Echinacea

Echinacea verbetert het immuunsysteem en bestrijdt infecties, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Echinacea helpt behandelen wondzorg en aandoeningen zoals difterie, syphilitic zweren, bloed vergiftiging en letsels van de huid leidt tot MRSA, voegt UMMC toe. Echinacea behandelt verkoudheid en griep en anekdotisch bewijs van vele jaren van gebruik geven de werkzaamheid als een antibacteriële behandeling voor een willekeurig aantal kwalen. Voor het verkrijgen van de grootste voordelen, verse echinacea van erkende bedrijven en bekende natuurlijke voedingopslag of apothecaries te kopen. Neem contact op met een vakman van gezondheid voor het doseren van richtsnoeren.


gerelateerde artikelen