Een lijst van gymnastische rug strekt zich uit

July 2

Een lijst van gymnastische rug strekt zich uit

De wendingen, bochten en flips die een gymnast in een gemiddelde routine presteert vereisen grote flexibiliteit. Om te behouden een lenig lichaam en het voorkomen van blessures, gymnasten moeten worden uitgevoerd door een regelmatige uitrekkende routine die zich richt op de spieren gewerkt tijdens gymnastische evenementen--met inbegrip van de rugspieren. Deze rekoefeningen hoeft niet te worden beperkt tot gymnasten, echter. Het opnemen van deze stukken in je dagelijkse leven om te voorkomen dat pijn en schade voordat die een sportieve activiteit verrichten.

Vlinder Stretch

Deze stretch doelstellingen de onderste spieren, die worden gebruikt bij het uitvoeren van cartwheels, terug back en front handsprings en andere gymnastiek waarbij het wegknippen van het lichaam. Op de grond zitten met je voeten raken elkaar. Pak je voeten en leun vooruit naar uw handen. Houd je rug recht en je hoofd afgestemd op je rug. Niet voorgevoel of kromme van de rug, zoals dit uit de rekken wegneemt. Houd 15 tot 30 seconden. Release en herhaal dit twee keer.

Straddle Stretch

Dit traject is gericht op veel spieren, vooral de spieren van de kant van de rug. Zittend in een voorkant split standpunt beginnen. Wijs de tenen en bereiken van je romp aan uw rechterkant, inwikkeling van uw handen rond uw voet, indien mogelijk. Als u niet tot dit niveau van flexibiliteit, reiken naar uw knieschijf of halverwege shin. Houd de rug zo recht mogelijk gevoel van het stuk in uw zijde, heupen en onderrug. Houd gedurende 15 tot 30 seconden, dan laat en herhaal aan de andere kant. Je armen naar voren om te bereiken in het midden van uw splitst uitbreiden Het herhalen van het fragment voor twee sets, rekken van de rug een beetje meer met elke herhaling.

Knieƫn naar de borst

Deze stretching oefening verwarmt en bereidt de rugspieren voor contact gymnastische stunts, zoals de Salto. Ga op uw rug liggen en trek je rechterknie in uw borst, inwikkeling van je armen rond uw knie. Trek voorzichtig je knie naar je borst zoveel mogelijk, het gevoel van het stuk in de rug. Houd gedurende 10 seconden, laat dan los. Herhaal op het andere been. Brengen beide benen richting je borst, inwikkeling van je armen rond uw benen. Houd 10 seconden ingedrukt en laat de rekken. Herhaal dit drie tot vijf keer. Dit dient ook als een goede post-workout rekken voor Turners omdat het verlicht de druk op de spinale zenuwen, voorkomen van pijn, volgens SpineUniverse website.


gerelateerde artikelen