Juiste vrouwelijke houding

June 17

Juiste vrouwelijke houding

Slechte houding veroorzaakt pijn en pijn in gewrichten en spieren. Hebt u pijn in de rug, zijn de kansen dat uw houding is niet zo groot als het zou kunnen zijn. Houding, is volgens de American Chiropractic Association, hoe we ons lichaam houden wanneer wij zitten, staan of vaststelling. Vrouwen kunnen last van slechte houding als gevolg van slechte gewoonten, ten onrechte ingerichte beha's leidt tot een ongelijke verdeling van het gewicht, zwangerschap of een onderliggende gezondheidsproblemen die leiden een verschuiving tot in hoe het lichaam gebeurt. Spreek met uw arts of chiropractor over het oplossen van uw houding en uit eventuele medische oorzaken van een onjuiste houding te sluiten.

Permanent

Stap 1

Staan met uw voeten schouderbreedte uit elkaar, verdelen het gewicht van uw lichaam aan de ballen van uw voeten. Dit kan voelen zich ongemakkelijk bij eerste, vooral als je gewend aan het dragen van hoge hakken.

Stap 2

Buig je knieën lichtjes en staan recht en tall, met je schouders naar achteren schuin. Dit uiteraard duwt je borst vooruit en maakt het moeilijker voor je hoofd naar hangen, twee meer factoren die van invloed kunnen zijn op de vrouwelijke houding.

Stap 3

Kantel uw bekken iets naar voren en plooi je maag. Houd je hoofd hoog. Je oorlellen, schouders, heupen, knieën en enkels moeten worden uitgelijnd voor goede vrouwelijke houding.

Stap 4

Laat je armen te vallen natuurlijk aan de zijkanten van uw lichaam. Staande met je handen in je zakken kan trekken je lichaam naar voren, wat leidt tot hangend.

Stap 5

Test uw houding door op te staan met je rug tegen de muur. Plaats één hand achter je nek met de palm van je hand naar de richting van je nek. Plaats de andere hand op uw onderste terug, met de handpalm naar de muur. Probeer aan wiggle uw vingers--als u kunt dit zonder problemen doen, u correcte houding, nog niet bereikt neemt nota van de American Physical Therapy Association.

Vergadering

Stap 1

Plaats je voeten op de grond. Als uw stoel te lang is om dit, gebruik een voetensteun.

Stap 2

Vermijd zinken terug in de stoel. De American Chiropractic Association adviseert een kloof tussen de rug van je knieën en de voorkant van uw stoel te houden. Niet kantelen in de stoel om dit--juiste vrouwelijke houding terwijl vergadering uw knieën op of onder hip niveau heeft te bereiken.

Stap 3

Weersta de verleiding om het Kruis je benen. Houd uw enkels tegenover je knieën om stress te verminderen. Houd uw schouders gehouden hoog en ontspannen, met uw onderarmen parallel aan de grond terwijl u met armleuningen of te typen.

Stap 4

Neem nota van de rugondersteuning uw stoel bieden. Lage en midden rug steun zijn belangrijk wanneer zit, merkt de American Chiropractic Association

Stap 5

Hoek van de bovenkant van je hoofd naar het plafond en plooi je kin lichtjes, adviseert MayoClinic.com. Computermonitoren houden op of boven ooghoogte en neem regelmatig een pauze zitten of bewerken.

Vaststelling van

Stap 1

Slapen op een matras dat comfortabel is voor u. De American Chiropractic Association stelt vast dat een stevige matras standaard is, maar zachtere matrassen ook aanvaardbaar zijn.

Stap 2

Punten van stress steunen terwijl je slaapt. Gebruik een kussen ontworpen om juiste houding tijdens de slaap. Als je op uw kant slaapt, plaats een kussen tussen uw knieën. Plaats een kussen onder uw knieën als je op je rug slaapt.

Stap 3

Slaap niet op je buik. Geen enkel deel van je lichaam krijgt ondersteuning van dit standpunt, en met behulp van een kussen uw nek, wat leidt tot pijn en pijn kan misalign.

Stap 4

Uw matras draaien om de paar maanden om te voorkomen vallen in een sleur--letterlijk. Uw lichaam maakt inkepingen in uw matras die tot slechte houding leiden kan tijdens het vaststellen van de American Chiropractic Association adviseert.

Stap 5

Houd uw hoofd en nek-niveau met uw bovenrug tot een minimum beperken van stress tijdens het slapen.

Waarschuwingen

  • Spreken met uw arts of chiropractor over chronische pijnen en pijnen, evenals de stappen die u nemen kunt om de slechte houding te corrigeren. Als u zich zorgen maakt over slechte houding als gevolg van de verdeling van het gewicht van uw borsten of een recente wijziging van het lichaam, zoals zwangerschap, spreken met uw arts over stappen die u nemen kunt ter verlichting van pijn en pijn.

Tips

  • Het kan heel wat tijd nemen en geconcentreerde inspanning te corrigeren van de houding. Bewust van hoe je zitten, staan en leggen is de eerste stap naar uw houding te corrigeren.

gerelateerde artikelen