Goedkope activiteiten te doen in een verpleeghuis

June 11

Goedkope activiteiten te doen in een verpleeghuis

Het programma van de activiteiten in een verpleeghuis is bedoeld om socialisatie en geestelijke stimulatie nodig voor de bewoners. Voor de directeur van de activiteiten van een dergelijke faciliteit is de uitdaging te zorgen voor een scala aan activiteiten tijdens uw verblijf binnen een strikt budget. Als u vrijwilliger bij een verpleeghuis, is uw tijd een waardevolle bijdrage. Het uitbreiden van het toepassingsgebied van uw bijdrage met goedkope activiteiten die aandacht voor de bewoners en hun horizon te verbreden.

Audioprogramma 's

Als een audio-speler niet al de eigenaar van het verpleeghuis, legt de eenmalige investering in een goedkope CD-speler de basis voor een aanhoudende luisteren programma. Een lidkaart te verkrijgen door een lokale bibliotheek, en lenen van cd's van audioboeken en old-time radio shows. Stellen een tijdstip in de week schema afspelen van de cd's in de kamer van de activiteiten waar bewoners elkaar---kunnen luisteren een activiteit die, in tegenstelling tot sommige anderen, toegankelijk voor mensen met een beperking van het zicht is. Onbeweeglijk patiënten toegang verlenen door de audiospeler te brengen naar hun kamers en programma's voor hun plezier spelen.

Natuur-studie

Van het seizoen wijzigingen brengen door het verpleeghuis voor degenen die niet langer op hun eigen uitstappen kunnen. Houd de sessies eenvoudig door het opzetten van een weergave van objecten verzameld in de tuinen en de nabijgelegen natuurgebieden. Een presentatie-element toevoegen door het geven van een lezing over de artikelen, gevolgd door een discussie of gastsprekers uit te nodigen om hun kennis te delen. Programmering kan omvatten: een matrix van verschillende soorten appels samen met een spreker van de county extensie-service, en monsters van de appels voor de bewoners naar smaak; een verzameling stenen en mineralen gepresenteerd door een lokale rock-hound, en de mogelijkheid voor de bewoners te behandelen van het materiaal; een weergave van wilde bloemen bijeengezocht uit een nabijgelegen bos of de weide, samen met de kans voor elke inwoner verwante herinneringen te delen. Deze activiteit kan worden aangepast aan immobiel patiënten door de objecten op een glooiende kar en een nachtkastje mini presentatie geven.

Dieren bezoeken

Neem contact op met de American Humane Association te vinden van een dier-gesteunde activiteiten-groep in de buurt van de locatie van het verpleeghuis. Lokale dierenartsen en maatschappelijke groeperingen ook mogelijk te helpen bij het instellen van regelmatige bezoeken van mensen met een goed opgevoede, gezonde huisdieren. Toestaan dat een bepaalde hoeveelheid tijd voor elke inwoner om te aaien en knuffelen met de honden, katten en zelfs konijnen, zodat alle opgenomen worden. Plannen one-on-one bezoeken voor patiënten beperkt tot bed of hun eigen kamer.

Show and Tell

Een gefocuste groepsactiviteit olv uitnodigende bewoners vertellen een verhaal over te brengen van een afbeelding of object van hun persoonlijke bezittingen. Terwijl geschikt voor ambulante inwoners die in de ruimte van de activiteiten, lobby of eetkamer kunnen verzamelen, kan deze activiteit aangepast worden aan het bed door opleiding vrijwilligers met luistervaardigheden. Het veranderen van de routine door het aanbieden van een verzameling items voor de bewoners te selecteren en vervolgens een verwante reminiscentie of creatieve verhaal delen. Dit werkt goed met seizoensgebonden en dagelijks---aanwezige objecten een doos gevuld met Kerst decoraties, oude kinderspeelgoed of keukengerei waaruit te kiezen, tonen en vertellen.


gerelateerde artikelen