Natuurlijke Shampoo voor Afro-Amerikaanse kinderen die bevordert gezonde haargroei

December 1

Natuurlijke Shampoo voor Afro-Amerikaanse kinderen die bevordert gezonde haargroei

Afro-Amerikaanse haar heeft diverse texturen en typen. Het is meestal krullend en droger dan andere haartypes, waarvoor derhalve speciale haarverzorging. Natuurlijke shampoos zijn beter voor de Afro-Amerikaanse kinderen haar omdat ze speciale ingrediënten, zoals natuurlijke kruiden, die kunnen groeien en bevorderen plooibaar, glanzende haren bevatten. Vanwege de aard en de kwetsbaarheid van Afro-Amerikaanse haren raadt Nicole M. Hewitt, M.S.W, wassen van uw kind haar niet meer dan iedere zeven tot 10 dagen.

Gezond haar zorg technieken

Frequente wassen verwijdert de natuurlijke oliën uit het haar en kan leiden tot breuk. Wanneer haar wassen, zachtjes masseren hoofdhuid met de bal van uw vingertoppen. Dit zal reinigen en verzacht uw kind hoofdhuid. Altijd een voorwaarde haar na het wassen, suggereert Hewitt. Vlek, niet wrijven, haar met een handdoek. Wrijving veroorzaakt breuk. Als uw kind vlechten draagt, gebruik natuurlijke producten met jojoba-olie, salie, rozemarijn en lavendel te reinigen van de hoofdhuid en het haar van uw kind.

Ingrediënten te kiezen

Hewitt raadt het gebruik van lichte, hydraterende shampoo met een evenwichtig ph van 5. Dit is het dichtst bij de natuurlijke omgeving van het haar en hoofdhuid. Pepermuntolie werkt voor het koelen van uw kind hoofdhuid tegen krassen en andere irriterende stoffen. Lavendel is een antiseptisch middel en antibiotica die haargroei stimuleert en ontvet haren. Rozemarijn heeft een antioxidant en anti-inflammatoire voordelen. Het werkt als een tonic en conditioner en zal haar glans en het lichaam van uw kind. Salie functioneert ook als een conditioner en een tonic. Jojoba-olie, rozemarijn, lavendel, salie of calendula zal reinigen de blootgestelde hoofdhuid en haren en bestrijden van microbiële agentia.

Ingrediënten om te voorkomen dat

Producten met alcohol te vermijden. Deze producten droog haar uit en kan leiden tot breuk. Producten met schadelijke chemicaliën zoals natriumlaurylsulfaat, of SLS, en sodium laureth sulfaat of SLES, wegblijven volgens Hewitt. Enkele van deze ingrediënten zijn gebruikt in antivries, reinigingsmiddelen en lab testen en staan bekend om haar verzwakking en seborheic dermatitis veroorzaken.

Aanbevelingen voor airconditioning en hidratatie

Avocado wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het haar, verbetert de dikte en glans en is rijk aan vitamine A, B, D en E, gebaseerd op gezond haar informatie van essence.com. Paardestaart is een kruid met calcium en hoge niveaus van aminozuren die het haar versterken. Shea Butter is een vet verkregen uit de vrucht van de boom van karité en het hydrateert en voedt haar en hoofdhuid.

Natuurlijke Shampoo recepten

Dit recept van Haarverf is voor elk haartype en ingrediënten aanbevolen voor Afro-Amerikaanse kinderen haar heeft. Je moet 1/4 kopje gedistilleerd water, 1/4 kopje vloeibare Castilië-zeep, 1/2 tbsp. jojoba, lichte plantaardige olie of druif zaad, 3 tbsp. rozemarijn, 1 tbsp. lemon grass, 2 eetlepels tea olie en 1/2 tbsp. vanille-extract. Voeg de rozemarijn en citroengras aan gekookt water. Nadat u de rozemarijn en lemon grass theebladeren hebben gespannen, laat het afkoelen. Voeg de overige ingrediënten aan het mengsel, roer en strak in een afgesloten pot of fles worden opgeslagen totdat u bent klaar om het te gebruiken.


gerelateerde artikelen