Onderarm spieren scheuren symptomen

February 20

Onderarm spieren scheuren symptomen

Een traan van de onderarm kan een ernstige belemmering voor uw conditie. Als je te arm opleiding in uw regime nemen, aandacht besteden aan belangrijke tekenen die duiden op een onderarm blessure. Hoe eerder u opmerken de symptomen, hoe sneller u kunt Help-informatie opvragen en weer terug naar uw krachttraining.

Ontmoeting van de aard van de onderarm

Uw onderarmen zijn gemaakt van vele spieren, met inbegrip van de brachiordialis, waarmee u uw onderarm omhoog en omlaag-- en de pols flexor, waarmee u uw pols. Spanning is meest voorkomende in de sport waarvoor voortdurend boeiende de onderarmen, zoals tennis of honkbal. Sommige risicofactoren voor onderarm stam zijn repetitieve acties die benadrukken van deze spieren, voorafgaande verwonding en spier vermoeidheid.

Ik zag het teken

Volgens van Winchester ziekenhuis verslag over onderarm spierspanning zijn er meerdere symptomen van een onderarm spieren scheuren. U kan niet zitten kundig voor volledig flex of strek uw pols en vingers en kan voelen pijn wanneer u probeert. Uw onderarm kan ook voelen offerte of pijnlijke of opzwellen. Spierspasmen, waarin uw onderarm haalt zonder dat u buigen, is een ander potentieel pijnlijke onderarm spieren scheuren symptoom. Deze letsels kunnen gebeuren als gevolg van overbelasting van uw onderarmen en zijn een teken dat u nodig hebt om te stoppen, rusten en hulp.


gerelateerde artikelen