Fietsen Fitness Tips

May 24

Fietsen Fitness Tips

Overzicht

In het wielrennen, paar dingen te vergelijken met dat gevoel van het blazen door een tegenstander. Drie woorden beste beschrijven dit gevoel: superieure fysieke fitheid. Voor de ervaren fietser impliceert de term "fitness" iets anders dan voor de beginner. Ongeacht welk niveau van opleiding, kan "fitness" fietsen worden onderverdeeld in gezondheid-gerelateerde onderdelen van fitness, zoals Cardiorespiratoire uithoudingsvermogen, spierkracht en gespierd uithoudingsvermogen, evenals vaardigheid-gerelateerde onderdelen van fitness zoals snelheid, kracht en evenwicht. Door het identificeren en de factoren die van invloed zijn deze onderdelen te wijzigen, zal uw fietsen conditie verbeteren.

Wees specifiek

Een vaak voorkomende fout en minder efficiënte manier om de conditie te verbeteren is gewoon uitstappen en rijdt zonder geplande training of aandachtsgebied voor dat bepaalde trainingssessie. Opleiding voor racing criterium mag niet hetzelfde als training voor lang, etappekoersen. Ook mag een opleiding regime voor mountainbike evenementen niet hetzelfde voor wegwedstrijden.

Het principe van de specificiteit van de opleiding is de beste aanpak voor het opbouwen van fitness. Volgens onderzoekers Jack Wilmore en David Costill, de meer specifiek de opleiding op een sport of evenement, hoe groter de fysiologische aanpassingen en verbeteringen van de prestaties door de atleet gezien. In een poging dit beginsel toe te passen, overwegen een fietser de belangrijkste gebieden van fitness moeten lukken in dat geval en het concentreren van de opleiding op die gebieden.

Joe Friel, auteur van "Van de triatleet opleiding Bijbel," stelt zich te concentreren op de zwakke punten. Als die betrekking hebben op lange afstanden, een zwak punt was, moet de focus op het ontwikkelen van meer Cardiorespiratoire uithoudingsvermogen. Als lange afstand bedekt was niet het probleem, maar eerder in een goed tempo, focus op de oefeningen om te helpen opbouwen van de snelheid bedekken. Bij het ontwikkelen van fietsen fitness, moeten de ervaring en de huidige niveau van de opleiding van de fietser zijn selectie van boren begeleiden.

Heb een Plan

Voormalig professioneel mountainbiker en USA fietsen expert coach Lynda Wallenfells zegt dat de beste resultaten met de minste hoeveelheid inspanning na een geïndividualiseerde plan zal opleveren. Maak eerst een algemene, jaarlijkse plan, met inbegrip van potentiële evenementen en lange en korte termijn doelen. Om te vermijden "just go zo snel mogelijk" ritten, zelfs preciezer zijn door het afbreken van het jaarplan in een per plan, met specifieke trainingen op elke dag van de opleiding voor die week. Consequent vasthouden aan uw plan, maar wees niet bang om trainingen te wijzigen zoals nodig.

Hydratatie en voeding

Het voordeel van grote fitness zal hebben weinig betekenis voor de slecht gehydrateerd fietser. Wilmore en Costill schatten een zes percentendaling in prestaties met zo weinig als twee procent uitdroging op basis van gewicht. Houd een gestage stroom van vloeistoffen vóór, tijdens en na het sporten, zelfs als je geen zin hebt dorst. Een goede schatting van hoeveel vocht verloren zijn gegaan kan worden gemeten door weging jezelf voor en na de training. Het verschil in gewicht geeft aan water gewicht verloren tijdens het trainen en vertelt u hoeveel u wilt vullen.

Als het gaat om voeding, zullen fitness voordelen eveneens verloren gaan zonder de juiste voeding. Eet de juiste hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten om het meeste uit uw training. Gebaseerd op een percentage van de totale calorieën per dag gegeten, raadt het Institute of Medicine koolhydraat inname van 45 tot 65 procent vet inname van 20 tot 35 procent en eiwitinname van 10 tot en met 35 procent. Individualizing uw dieet kan enige tijd duren en knutselen maar zal uiteindelijk de moeite waard zijn.


gerelateerde artikelen