Hoeveel calorieën kan je dagelijks branden alleen uit zitten & lopen rond een huis?

September 19

Hoeveel calorieën kan je dagelijks branden alleen uit zitten & lopen rond een huis?

Hardlopen, wandelen, Bowlen en eten en slapen zijn alle activiteiten die calorieën verbranden. Alles wat die je, in feite doet, verbrandt calorieën. Een belangrijke factor in gewicht verliezen, of wint, houdt het aantal calorieën die u verbruikt met het aantal calorieën die je verbrandt---balancing, zelfs als u hen brandt, zittend in een stoel of wandelen rond het huis.

Calorieën

Een calorie is een maateenheid voor de thermische energie. Volgens geregistreerde diëtist Flavia Herzog, MA, RD, is een calorie hoeveel energie duurt het om 1 gram water stijgen met 1 graad Celsius. De energie die wordt geproduceerd wanneer je calorieën consumeren voedt je lichaam, veel in de dezelfde manier gas een auto brandstoffen. U moet een bepaald aantal calorieën te houden uw bloed stroomt, uw hersenen denken en uw lichaam functioneren. Dit heet de rust stofwisseling, en het is goed voor ongeveer 60 procent van de calorieën je elke verbrandt dag.

Dagelijkse calorieën

Herzog schat dat, als je een gemiddelde persoon, u moet om te eten tussen de 1000 en 1400 calorieën per dag te voeren je lichaam helemaal niets doen. Als u een klein beetje bewegen, dan moet u 400 tot 600 calorieën per dag extra eten. Herzog waarschuwt dat dit algemene cijfers zijn, en dat alleen een opgeleide diëtist kan u adviseren over de behoeften van uw specifieke, dagelijkse calorieën.

Vergadering

Volgens het gezonde eten gids, vergadering naar schatting 75 calorieën verbrandt per uur. Het aantal werkelijke calorieverbruik, is uiteraard afhankelijk van uw lichaamssamenstelling, gewicht en metabolisme. Het lezen van een boek tijdens de vergadering van brandwonden 112 calorieën per uur voor een 190-pond man. Een 163-pond vrouw broodjes 96 calorieën per uur. Om te bepalen hoeveel zou u branden in een dag van de vergadering, Vermenigvuldig die cijfers door het aantal uren in de dag

Wandelen rond het huis

Het aantal calorieën die u in 1 uur wandelen rond uw huis, branden zou bent u een 190-pond man, is 172. Als je een vrouw 163-pond, zult u 148 calorieën te verbranden. Hebt u trappen, zult u 259 calorieën per uur wandelen naar beneden als je een man 193-pond, en 222 calorieën als je een 163-pond vrouw branden.


gerelateerde artikelen