Lijst van laag carburatorvoedsel voor het verliezen van gewicht

March 13

Lijst van laag carburatorvoedsel voor het verliezen van gewicht

Een koolhydraatarm dieet kunt u afvallen, maar alleen als u ook uw calorieën onder controle te houden. Naast het beperken van hoge-koolhydraten keuzes, zoals snoep, brood en pasta, onderstreep uw koolhydraatarm dieet gematigdheid en voedzame keuzes. Beperken van boter, spek en andere levensmiddelen met een hoog cholesterol en verzadigd vet en kies meer vulling voedingsmiddelen.

Eieren

Lijst van laag carburatorvoedsel voor het verliezen van gewicht

Eieren zijn vrij van koolhydraten en veelzijdig opties voor het helpen van u houden aan uw koolhydraatarme gewichtsverlies dieet gedurende de dag. Probeer met asperges en fetakaas omeletten of roerei met magere ham en salsa voor ontbijt. Gekookte eieren toevoegen aan salades of koolhydraatarme wraps voor de lunch. Make hardgekookte eieren voor snacks te hebben samen met rauw, gesneden groenten. Eten van het eiwit of vloeibaar ei vervangt in plaats van het hele ei met inbegrip van dat de dooier het vet dat je vermindert van het eten van eieren, maar de dooier biedt bepaalde voedingsstoffen, zoals de antioxidanten Luteïne, die niet in het wit.

Niet-zetmeelhoudende groenten

Lijst van laag carburatorvoedsel voor het verliezen van gewicht

Een portie van niet-zetmeelhoudende groenten bevat ongeveer 5 gram koolhydraten. Een portie is een kopje van rauwe groenten of een half-kopje gekookte groenten. Sla, spinazie of gemengde greens gebruiken als een basis voor een laag-koolhydraat, salade, vullen en groenten, noten en een bron van mager eiwit, zoals kalkoenfilet toevoegen. Broccoli, snijbonen of asperges als bijgerechten hebben gekookt en aubergine, spinazie, tomaten en uien toevoegen aan soepen en stoofschotels om hen te maken meer vullen, maar niet veel hoger in calorieën. De zetmeelrijke groenten bevatten aardappelen, winterpompoen, zoete aardappelen en maïs. Ze zijn nutriënt-dichte, maar hoger in de koolhydraten dan niet-zetmeelhoudende groenten.

Mager vlees en gevogelte

Lijst van laag carburatorvoedsel voor het verliezen van gewicht

Mager varkensvlees, mager rundvlees, kip zonder vel wit vlees en Turkije zijn koolhydraten-gratis opties. Ze zijn hoog in eiwit, dat een vulling nutriënt, is omdat het vertraagt het ledigen van levensmiddelen uit je maag, zodat u volledige langer na een maaltijd blijven. Deze voedingsmiddelen kunnen ook u helpen afvallen omdat ze relatief laag in calorieën in vergelijking met vet vlees, zoals regelmatige gemalen rundvlees, vette biefstuk en kip en kalkoen met de huid. Maken van Turkije hamburgers op sla bladeren voor diner of blokjes kalkoenfilet toevoegen aan eieren bij het ontbijt.

Noten en pinda 's

Lijst van laag carburatorvoedsel voor het verliezen van gewicht

Noten en pinda's wellicht verrassende keuzes voor weight loss vanwege hun hoge calorie-inhoud, maar mensen die ze regelmatig eten de neiging te hebben lagere gewichten, volgens een artikel gepubliceerd in "The New England Journal of Medicine" in juni van 2011. Een ounce van noten of pinda's heeft minder dan vijf gram koolhydraten. Noten en pinda's zijn rijk aan hart-gezonde onverzadigde vetten en bronnen van vitamine E, magnesium en voedingsvezels, die lager cholesterol helpt. Omdat noten en pinda's calorierijke zijn, controleren uw porties om te voorkomen dat verbruiken meer calorieën dan u van plan bent en inmenging van uw gewichtsverlies.

Verminderd-vet zuivelproducten

Lijst van laag carburatorvoedsel voor het verliezen van gewicht

Een half-cup van kwark of een ounce van kaas heeft minder dan 5 gram koolhydraten en een kopje magere melk of driekwart van een kopje vlakte, vetvrije yoghurt heeft 15 gram koolhydraten, volgens Indiana University. Griekse yoghurt is hoger in eiwit en lager in koolhydraten dan gewone yoghurt, waardoor het makkelijker om te passen in een koolhydraatarm dieet. Melkproducten leveren calcium, dat helpt handhaven van de botdichtheid, en vitamine B-12. Kwark met kaneel en pecannoten hebben kaas toe te voegen aan uw groenten of yoghurt voor een snelle snack optie kiezen.


gerelateerde artikelen