Campings in de buurt van Joshua Tree National Park

October 3

Campings in de buurt van Joshua Tree National Park

Joshua Tree National Park (nps.gov) is in de Mohave woestijn van Zuid-Californië. De droge omgeving en warme klimaat trekken outdoor enthousiastelingen om te wandelen, kamp en rots beklimmen in haar grenzen, met name in de koelere maanden. Campings in het park bieden een betaalbare manier om te verblijven voor dagen of weken terwijl het aanbieden van de nabijheid van uw activiteit van keuze.

Park campings

Acht aangewezen campings in het park kunnen camping met maximaal zes personen, en drie tenten of twee voertuigen, met inbegrip van uw RV of trailer. Water is beschikbaar op de website alleen op de Black Rock en Cottonwood campings, waarmee ook flush toiletten. Andere bronnen van water in het park zijn op Indische Cove rangerkwartier, Oasis bezoekerscentrum en de westelijke ingang van het park. Geen van de campings hebben douches of RV aansluitingen, maar elk heeft een brand pit en picknick tafel. Individuele campings zijn beschikbaar op een eerste-gekomen, eerste-gediende basis, met uitzondering van Black Rock en Indische Cove campings, die kunnen worden voorbehouden.

Camper Camping

RVs en aanhangwagens zijn welkom in de meeste van Joshua Tree National Park van campings. U aansluitingen niet vinden in een van de faciliteiten, maar Black Rock en Cottonwood hebben dump stations. Drie campings hebben omvangbeperking. Indische Cove is geschikt voor aanhangwagens of RVs onder 25 voet in lengte. Hidden Valley en witte Tank campings, moet de gezamenlijke lengte van uw auto en trailer 25 voet of minder. RVs en aanhangwagens zijn niet toegestaan in Cottonwood of schapen Pass groep camping gebieden.

Andere campings

Als u met een groep kamperen bent, vindt u 22 groep sites in Joshua Tree National Park die geschikt voor 15 tot 60 personen elk. Elke groep site heeft een kluis toilet en brand put. Hier kun je uw paard of een muilezel en een kamp op reserveerbare faciliteiten op Black Rock of Ryan campings. Black Rock camping heeft water beschikbaar is voor uw paard. Ryan heeft geen water voor je paard, maar je kan er kamperen met uw paard zonder kosten.

Buiten het Park

Opties buiten het park zijn beperkt. Nabijgelegen openbare landerijen beheerd door het Bureau of Land Management bieden platte vuil gebieden om uw self-contained RV park of toonhoogte een tent. Geen toiletten, vuilnis of water faciliteiten zijn beschikbaar op de sites, die in de buurt van de steden van Joshua Tree en Chiriaco top. Privé kamperen is beschikbaar bij Joshua Tree Lake RV en Camping (jtlake.com), waar vindt u water en elektrische aansluitingen, alsmede een visvijver, warme douches, Wasserij en een RV-dump. Ten westen van het park vindt u de Sam's familie warmwater kuuroord (samsfamilyspa.com), het aanbieden van volledige aansluitingen en minerale bronnen om te genieten van uw botten na een dag wandelen in het nationaal park. Andere voorzieningen zijn wasruimte, warme douches, Speeltuin, sauna, Wi-Fi, zwembad en barbecue-voorzieningen. Zowel particuliere campings verwelkomen ook tent kampeerders.


gerelateerde artikelen