Voordelen voor de gezondheid van bijen Pollen

August 29

Er zijn een verscheidenheid van voordelen voor de gezondheid van bijenpollen gekregen, ook wel genoemd de "perfecte voeding." Volgens Voedings-supplementen-gezondheid-Guide, bijenpollen bevat meer dan 96 voedingsstoffen die nodig zijn voor het leven, en het bestaat uit 40 procent eiwit. Het beste van alles, alles wat kan worden afgeleid uit de bijenpollen is zo gebroken omlaag als it's gonna worden, wat betekent dat het lichaam niet hoeft te breken de voedingsstoffen verder. Zowat iedereen kan profiteren van deze geweldige aanvulling.

Sterker immuunsysteem

Bijenpollen kan een significant effect hebben op de gezondheid van het immuunsysteem. Het bevat vitaminen B, C, D en E, evenals calcium, magnesium, selenium, cysteïne en een verscheidenheid van eiwitten. Deze vitamines verbeteren de sterkte van het immuunsysteem, wat betekent minder ziekten zorgen over te maken.

Weerstand tegen allergenen

Hoewel het klinkt misschien een beetje achteruit, kan bijenpollen helpen het lichaam te bouwen een weerstand tegen allergieën door het verlagen van de gevoeligheid van het lichaam aan stuifmeel. Dit is vergelijkbaar met de manier waarop vaccinaties kunnen de ziekte te voorkomen. Bijenpollen bevat stukjes van de zeer dezelfde stoffen die seizoengebonden allergieën kunnen verergeren, en door het eten van het in kleine stoffen kan het helpen het lichaam geleidelijk opbouwen van een weerstand.

Meer uithoudingsvermogen en energie

Drugs.com zegt dat terwijl officiële studies nog steeds in de fabriek zijn, vele duursporters bijenpollen gebruiken ter verbetering van de energie en uithoudingsvermogen verhogen. Gezien het feit dat het supplement zulk een verscheidenheid van vitaminen en mineralen bevat, is het zinvol om te profiteren van de atleten op zoek naar meer energie en uithoudingsvermogen.


gerelateerde artikelen