Gezond ontbijt ideeën voor een groep mensen

April 17

Gezond ontbijt ideeën voor een groep mensen

Ontbijt koken voor een menigte kan lijken als een overweldigende taak, maar veel gezonde ochtend maaltijden zijn gemakkelijk aanpasbaar aan het voeden van een grote groep mensen. Doen de meeste van de voorbereiding van de avond tevoren kunt u genieten van uw maaltijd met gasten. Veel voedingsmiddelen die traditioneel worden geserveerd voor ontbijt bevatten een verscheidenheid van voedingsstoffen die belangrijk voor uw gezondheid zijn.

Eieren

Eieren zijn een goede bron van eiwit en zijn veelzijdig en goedkoop. Eiwit speelt een rol in gezonde spieren, cellen, huid, haar en nagels en levert energie. Kinderen moeten eiwit te ontwikkelen en te groeien. Roerei serveren op een buffet ontbijt-lijn, bak ze en dienen op toast met gesmolten kaas met minder vet of een omelet bar, waardoor gasten instellen om te kiezen van de ingrediënten die ze gecombineerd met hun eieren willen. Groenten, salsa, kaas en Turkije worst zijn goede opties. Maak de quiche in veel de zelfde manier door het plaatsen van de ingrediënten in de pie shell en top met groene chili. Wikkel de eieren in een tortilla met aardappelen en gesneden groenten maken ontbijt burrito's, die zijn makkelijk te bedienen van een menigte en tevoren kunnen worden voorbereid.

Stoofschotels

Ontbijt stoofschotels zijn een goede keuze voor een menigte, omdat ze kunnen worden tevoren bereid en worden opgewarmd wanneer het tijd is om te eten. Probeer een ei braadpan met magere ham, spinazie en vetarme kaas of mix en match uw favoriete groenten als u wilt maken van een verscheidenheid van smaken. Stapel Franse toast segmenten met kwark en fruit en top met vetvrije crème en bak op 350 graden Fahrenheit tot warm. Vele ontbijt stoofschotels worden geladen met vette worst of spek en kaas, maar vervangen deze items voor lagere vet alternatieven kunt u genieten van een voedzaam ontbijt die een menigte voedt. De verscheidenheid van ingrediënten die worden weergegeven in ontbijt braadpan recepten bieden vitaminen A, C en D, B vitamines, antioxidanten, eiwit, vezels, koolhydraten, calcium, kalium en ijzer.

Pannenkoeken en wafels

U kunt worden verrast om te leren dat pannenkoeken en wafels deel van een gezond ontbijt uitmaken kunnen. Ze maken het eenvoudig om te voeden een grote groep mensen, ook. Bereiden van hele korrels wafels en pannenkoeken, die goede bronnen van vezels, ijzer en B-vitamines, maar afzien zijn van waardoor ze te groot, waardoor de calorie-inname. Overslaan van de boter en stroop en proberen pannenkoeken of wafels gegarneerd met verlaagd vetgehalte notenpasta, die goede bronnen van gezonde vetten en appelmoes of een banaan segmenten zijn. Of proberen hen gegarneerd met verse bessen en een klein bolletje slagroom topping vetvrij. Serveer pannenkoeken en wafels buffet stijl, waardoor uw gasten om hen te bereiden als ze willen.

Fruit

Voor mensen die proberen te volgen van een gezonde voeding, maar hou niet van een grote ochtendmaaltijd, is vrucht een goede optie die u voor een menigte voorbereiden kunt. Fruit biedt vitaminen A en C, kalium, vezels en foliumzuur. Snijd bessen, meloen, appels, sinaasappels, kiwi's en bananen en serveer met muesli en magere yoghurt. Een gemengde fruitsalade is een gezonde begeleiding van eieren of ontbijt stoofschotels die gemeenschappelijk ochtend maaltijden die voeden van een groep.


gerelateerde artikelen