Avocado's het spijsverteringsstelsel helpen?

May 2

Avocado's het spijsverteringsstelsel helpen?

De Cleveland Clinic stelt dat je talloze spijsvertering problemen met dieetveranderingen stoppen kunt, en beveelt aan dat je een voldoende hoeveelheid fruit, groenten en vezel in uw dieet. De kliniek bevat de avocado als voedsel op te nemen in uw dieet, omdat het biedt een schat aan vitaminen, mineralen en gezonde vetten. De avocado is een veelzijdige voedsel en u kunt eenvoudig toevoegen aan een scala aan maaltijden en snacks zoals salades, broodjes, pasta en salade dressings.

Fiber voor ontsteking en obstipatie

De helft van een avocado bevat 4 gram vezels, oftewel 11% van de aanbevolen dieet uitkering voor mannen en 16 procent van de aanbevolen dieet hoeveelheid voor vrouwen. Voedingsvezels is essentieel voor uw dieet, als consumeren het verlicht een heleboel spijsverteringsstoornissen, volgens de Universiteit van Maryland Medical center. Fiber kan voedsel sneller door je darmen en absorbeert ook water om te helpen voorkomen van obstipatie. Bovendien, vezel stopt de herhaling van ontstekingsdarmziekte en vertraagt de progressie van diverticulitis, die een voorwaarde waarin kleine zakjes op uw darmen ontstoken is.

Kalium te reguleren van vloeistoffen

De helft van een avocado bevat 345 mg kalium, die 7% van de ADH voor volwassen mannen en vrouwen is. Kalium is nodig voor uw systeem, aangezien het helpt reguleren vloeistof in je lichaam. Een kalium-tekort wordt gekenmerkt door intestinale verlamming, volgens het Linus Pauling Instituut. Intestinale verlamming resulteert in een opgeblazen gevoel, constipatie en buikpijn.

B-vitamines te metaboliseren voedsel

Avocado's zijn rijk aan B-vitaminen energie stimuleren. Alle van de B-complex vitamines helpen u metaboliseren koolhydraten van voedsel in energie. Zij helpen u ook bij het gebruik van vetten en eiwitten en bij het handhaven van een normale eetlust. Een tekort aan bepaalde B-vitaminen kan spijsvertering problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld, een folaat tekort kan leiden tot diarree en een niacine deficiƫntie kan resulteren in pellagra, die een ziekte gekenmerkt door diarree is. De helft van een avocado bevat 60 microgram-- of 15 procent--van de ADH voor folaat en 1 milligram van niacine-- of 6% van de ADH voor volwassen mannen en 7 procent van de RDA voor volwassen vrouwen.

Magnesium voor spiercontractie

Uw lichaam heeft magnesium te leiden van een chemische reactie die eiwitten en vetten metaboliseert nodig. Magnesium activeert adenosine tri-fosfaat, dat is een molecule die energie voor al uw metabolische processen levert. Het helpt ook calcium en kalium over celmembranen bewegen, zodat je spieren--met inbegrip van de spijsvertering spieren--kunnen het contract. De helft van een avocado bevat 19 mg magnesium, of 4% van de ADH voor volwassen mannen en 6% van de ADH voor volwassen vrouwen 31 jaar en ouder.

Vitamine C om collageen

De vitamine C in avocado's optimaal gebruik kunt maken van collageen. Collageen is een eiwit dat u nodig hebt voor de vervaardiging van huid, kraakbeen, ligamenten en pezen. Collageen is ook terugloopt van uw intestinale muren, geven de sterkte van uw muren om hun werk te doen. De helft van een avocado heeft 6 mg vitamine C, die is 6% van de ADH voor volwassen mannen en 8% van de ADH voor volwassen vrouwen.


gerelateerde artikelen