Lijst van de verpleegkundige tijdschriften

July 18

Lijst van de verpleegkundige tijdschriften

Verpleegkundige professionals nodig hebben te houden met de vooruitgang in de geneeskunde, alsmede thema's in het veld. Verpleegkundige tijdschriften bieden een variëteit aan informatie van pedagogisch onderzoek naar praktische, hands-on ervaring. Ze bieden ook een uitlaatklep voor verpleegkundigen die hun eigen systemen en innovaties te schrijven over hen en ze te delen met andere professionals hebben ontwikkeld. Hier zijn enkele van de tijdschriften beschikbaar.

De American Journal of verpleging

De American Journal in de verpleegkunde werd opgericht in 1900. Het verschijnt 12 keer per jaar en is collegiaal getoetste. Het geeft een analyse van nieuws met betrekking tot verpleegkundige, commentaar op kwesties in het beroep en de artikelen die zijn geschreven uit het oorspronkelijke onderzoek. Het tijdschrift publiceert ook een online maandelijkse nieuwsbrief AJN eNews genoemd.

Tijdschrift klinische Hoofdverpleegkundige

Het dagboek van klinische Nursing is ontworpen als een tijdschrift van kennisuitwisseling voor klinische verpleegkundigen. Het is collegiaal getoetste en is gericht op een internationale verpleging publiek. Het bevordert de discussie tussen klinische verpleegkundigen over praktijken en beleidsmaatregelen. Volgens de redactie omvat JCN het bereik van de ervaring van student-verpleegkundigen die met uitgebreide praktijkervaring. Het wordt maandelijks gepubliceerd.

Vooruitgang in de wetenschap van de verpleegkunde

Dit tijdschrift is over het algemeen toegewezen lezing voor studenten verpleegkunde doctorale programma's. Het is ook peer-reviewed. ANS biedt onderzoeksthema's in elke kwestie, een kwestie.

De volksgezondheid verpleegkunde

Volksgezondheid Nursing verpleging programma's evalueert, produceert onderzoeksrapporten en richt zich op praktijk en theorie volksgezondheid Hoofdverpleegkundige. Onderwerpen omvatten overheidsbeleid, ethische kwesties, innovaties in verpleging en juridische aspecten van het beroep.

Het dagboek van professionele verpleegkundige

Tweemaandelijks wordt het tijdschrift in Professional de verpleegkunde gepubliceerd. Artikelen hebben opgenomen "Teaching Excellence in Nursing onderwijs: A Caring Framework," "Professional Ethics: Beyond the klinische competentie" en "Pesterijen van personeel geregistreerde verpleegkundigen op de werkvloer."

Verpleegkundige ethiek

Verpleegkundige ethiek richt zich op de juridische en ethische kwesties in de professionele verpleegkundige de werkplek. Het verschijnt tweemaandelijks in Groot-Brittannië. De onderwerpen voor het tijdschrift zijn vastgesteld door de International Editorial Board voor breed beroep voor verpleegkundige professionals.

Geriatrische verpleegkunde

Het dagboek Geriatrische verpleegkunde richt zich op verpleegkundigen werken met ouderen. Artikelen hebben opgenomen "Hyperseksualiteit onder cognitief verminderde oudere volwassenen," "Vergemakkelijken aërobe oefening Training bij oudere volwassenen met de ziekte van Alzheimer" en "verbetering van de kwaliteit voor 'At Risk' verpleeghuizen." Het bevat ook kolommen gericht op juridische kwesties, drugs, bijgestaan levend en acute zorg. Het heeft ook een uitgebreide website.

CIN: Computers informatica verpleegkunde

De inhoud van dit tijdschrift functies voor verpleegkundigen die zich bezighouden met praktische verpleegkundige zorgen en hoe het zich verhoudt tot het informatietijdperk. Artikelen bevatten "Verpleegkunde de rol in de voeding," "Verbonden Care: vermindering van fouten door middel van geautomatiseerde Vital Signs gegevens Upload" en "liefde, haat of onverschilligheid: hoe verpleegkundigen echt het gevoel over de Electronic Health Record." Het verschijnt zes keer per jaar.


gerelateerde artikelen