Hoe veel calorieën zijn in gekookte pinda's?

June 7

Hoe veel calorieën zijn in gekookte pinda's?

Gekookte pinda's zijn meestal gemaakt van groene of rauwe pinda's eten en zijn een gemeenschappelijke behandelen in de zuidelijke Verenigde States.Once ze gekookt bent, u meestal zout; Dit calorieën niet toevoegen aan de gekookte pinda's, maar voegt natuurlijk een aanzienlijke hoeveelheid natrium.

Calorieën

U kunt meestal kopen gekookte pinda's geschilde, hetzij met hun schelpen intact. Een kopje gekookte pinda's die hebben al gepeld heeft 572 calorieën, volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw van nationale nutriënt Database. Een kopje gekookte pinda's met hun schelpen heeft slechts 200 calorieën.

Calorieën van voedingsstoffen

Elk kopje pinda's in hun shell packs bijna 14 gram vet, voor 125 calorieën. Het heeft ook meer dan 13 g koolhydraten, voor 54 calorieën en 8,5 gram eiwit, voor 36 calorieën. Een kopje van geschilde pinda's, ondertussen, heeft bijna 40 gram vet, 38 gram koolhydraten en 24 gram eiwit, voor 360, 152 en 96 calorieën, respectievelijk.

Overwegingen

Als u gekookte pinda's maar wil vermijden het eten van te veel calorieën, de pinda's in-shell en shell ze kopen jezelf. Door de tijd tussen het eten van elke moer om de volgende dia shell, zal u uw lichaam om te realiseren wanneer het vol is en waarschijnlijk eten minder pinda's totale toestaan.


gerelateerde artikelen