Tekenen van een gezond lichaam

January 5

Tekenen van een gezond lichaam

Vaak wordt de term "thin" door elkaar gebruikt met het woord "gezond." De waarheid is, net als slanke betekent niet automatisch dat je een gezond lichaam. Terwijl een dun lichaamsbouw kan als veel slechte voeding en genetica als voedzaam dieet en lichaamsbeweging, een gezond lichaam is afgezwakt en hoog-energetische-- en holistische gezondheid omvat een scherpe geest. Door op zoek naar de tekenen van een gezond lichaam, kunt u ervoor zorgen dat u uw uiterste best om uw lichaam in topconditie voor de beste kwaliteit van leven.

Vital Signs

Uw vitale tekenen zijn degene die uw arts meestal op een checkup of op uw toelating in een gezondheidszorg faciliteit controleren zal. Uw bloeddruk, zuurstofniveaus, pols en temperatuur die alles te vertellen van een beroeps van de gezondheidszorg hoe gezond uw lichaam is op een gegeven moment. Medline Plus schetst een waaier van wat wordt beschouwd als normaal als het gaat om uw vitale functies. Uw bloeddruk moeten circa 120/80 mm/Hg, je ademhaling moet ongeveer 12 tot 18 ademhalingen per minuut, je pols moet tussen de 60 en 80 slagen per minuut en moet uw temperatuur tussen 97.8 en 99.1 graden Fahrenheit.

Energieniveau

Een gezond lichaam helpt u bij het handhaven van een gezonde energie-niveau. Wanneer u bent uw lichaam de juiste voeding, voeding getting genoeg slaap en oefenen regelmatig, heb je genoeg energie om uw dagelijkse taken. Vermoeidheid is vaak de bijwerking van de kleine problemen, zoals slaap deprivatie, maar het kan ook het symptoom van een veel meer ernstig gezondheidsprobleem, volgens het boek van Elsevier Health Sciences "Richting gezond ouder." Als u merkt dat een plotselinge verandering in uw energie-niveau, een afspraak met uw arts de oorzaak te achterhalen.

Huid, haar en tanden

Wanneer u een ongezonde levensstijl woont, zullen sommige van de verklikkerlicht tekenen van uw slechte gezondheid duidelijk op uw huid, nagels en haren. Elk vereist een hoge mate van gezonde voedingsstoffen op hun best uitzien. Als uw dieet ontbreekt, merkt u dat uw huid ziet er saai en vlekkerig, je nagels zwak zijn en je haar broos en gevoelig voor breuk is. Uw huid, haar en nagels vereisen eiwitten, ijzer en een scala aan andere voedingsstoffen om er gezond uitzien en blijf sterk, dus als u merkt dat ze er verschillend, Raadpleeg uw arts en voorbereiden voor de hervorming van uw dieet en levensstijl.

Scherpe geest

Een gezond lichaam creƫrt een scherpe geest. Wanneer je je lichaam in goede reparatie, goed eten en goed slapen, kunt u rekenen op een beter brein naarmate u ouder. Anti-oxidanten, vitamines en mineralen helpen bij het behoud van hersenweefsel, terwijl oefening en fitness traag geestelijke achteruitgang helpen kunnen aangezien het verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen. Preventieve maatregelen nu kunnen ervoor zorgen dat u scherp en actief blijven naarmate u ouder als gevolg van het gezonde lichaam, gezonde geest combinatie.


gerelateerde artikelen