De effecten van het gebruik van een fopspeen voor Baby

February 9

De Amerikaanse Academie van Family Physicians (AAFP) legt uit dat fopspeen gebruik zowel pros heeft en cons. fopspeen gebruik niet per se schadelijk is, meldt de Mayo Clinic, maar er zijn potentiële negatieve gevolgen voor zaken als ontwikkeling van tand en voeden gewoonten van oudere kinderen. Een ouder of verzorger toetst de positieve en negatieve gevolgen van het gebruik van een fopspeen alvorens te beslissen of u wilt gebruiken met hun kind. Kiezen niet voor het gebruik van een fopspeen wellicht moeilijk zijn, als vele invloeden van buitenaf proberen kunnen te overtuigen u om uw gedachten te veranderen. Zorgvuldig bestuderen van de effecten en zich houden aan degenen die je voelt de sterkste.

Rustgevende

Baby's worden geboren met een zeer sterke zuigen reflex. Sommige baby's kunnen hun duim of vingers hebben gezogen in de baarmoeder. De handeling van het zuigen kan sooth een baby. De fopspeen kan een baby op korte termijn voldoening geven terwijl een verzorger is het voorbereiden van een fles, wijzigen van een luier of voltooiing van elke andere taak die leidt van het kind te huilen. De Mayo Clinic wijst er ook op dat een fopspeen kan een tijdelijke afleiding tussen voedingen of tijdens vaccinaties. Het moet niet de eerste methode van rustgevende zuigeling. Verzorgers moeten in plaats daarvan, andere methoden zoals schommelen of voeding eerst proberen.

Sleep Aid

Een fopspeen kan helpen een baby in slaap vallen. De Mayo Clinic geeft aan dat het een zuigeling settle helpen kan down wanneer hij worstelt om te slapen. De Mayo Clinic wordt er ook op wijzen dat wiegendood (SIDS) risico's kunnen worden verminderd met het gebruik van de fopspeen. Aan de andere kant van dit, is de ontwikkeling van een afhankelijkheid van de fopspeen te slapen, leidt het kind vaak wakker als de fopspeen uitvalt.

Verslavend

Een kind kan het ontwikkelen van een gewoonte van een duim zuigen of vingers maar de fopspeen kan worden verwijderd wanneer de tijd is gekomen om te stoppen met het hulpprogramma. De Mayo Clinic legt uit dat de fopspeen een gemakkelijker gewoonte kunnen te breken dan het krijgen van een kind om te stoppen met zuigen haar handen of vingers. Hoewel de fopspeen minder verslavend dan de vingers is, kan het verzamelen van bacteriën, verslechteren en worden verloren. De Mayo Clinic blijkt vaak schoonmaken en met een back-up die identiek is.

Voeding gewoonten

Het gebruik van een fopspeen vroeg in het leven kan interfereren met borstvoeding. De borst is anders dan de fopspeen of fles. De website van borstvoeding waarschuwt dat een kind de fopspeen gegeven voordat de juiste zuigen of arrêtering aan de borst is opgezet voeden problemen kan ontwikkelen. Dit kan borstvoeding pijnlijk zijn voor de moeder of onbevredigend maken voor de zuigeling. De American Academy of Pediatrics meldt dat te wachten tot de baby een maand oud de interferentie van de voeding verminderen kan.

Oorontsteking

De Mayo Clinic blijkt dat het aantal Midden oorontsteking kan toenemen met het gebruik van een fopspeen. Het tempo van de infectie is over het algemeen laagste tijdens de eerste zes maanden, wanneer de fopspeen meest invloed op het risico van SIDS hebben kan.

Tandheelkundige problemen

Langdurig gebruik van de fopspeen kan op lange termijn gebitsproblemen veroorzaken. De Mayo Clinic legt uit dat dit niet voor de eerste paar jaar van het leven geldt. Latere stadia van ontwikkeling, kan een kind tanden te hellen naar buiten.


gerelateerde artikelen