Een lijst van de karwei voor tieners

January 20

Overzicht

Een lijst van de karwei voor een tiener is meestal anders dan een lijst van de karwei voor een jonger kind. Als u "cleanroom" aan de lijst van karwei voor een tiener toevoegen, is het waarschijnlijk dat u meer uitdagende verwachtingen voor hem moeten zult dan u voor een jongere broer of zus hebben zou. Herzien karwei lijsten met uw tiener, zodat uw kind de verwachtingen begrijpt.

Ochtend klusjes

Ochtend klusjes kunnen taken zoals het opruimen van de ontbijttafel, starten van de vaatwasser en voederen van huisdieren bevatten. Als er jongere broers en zussen zijn, kan uw tiener karwei lijst bevatten afstappen de jongere broers en zussen naar school veilig met hun school-versnelling. Als u het huis vroeg voor werk laat, wellicht uw adolescent lock-up het huis veilig nadat iedereen voor de dag vertrekt.

Avond klusjes

Mogelijke avond klusjes voor uw tiener bijvoorbeeld banen zoals huiswerk, Wasserij en opbergen van gerechten uit de vaatwasser. Uw kind kan feed huisdieren in de avond, nemen de prullenmand of algemene rommel controle verzorgen en schoon te maken rond het huis.

Weekend klusjes

Een weekend karwei lijst voor uw tiener misschien wel uitgebreider, met inbegrip van taken, zoals het wassen van vloeren en badkamers schoonmaken. Uw kind kan ook zorgen voor reiniging van de familie voertuig. Hebt u meer dan één tiener in het huishouden, bieden een schema waar de kinderen verzorging van specifieke banen op afwisselend weekend. Zorg ervoor dat je ijzer uit het schema zorgvuldig zodat elke tiener de banen die zijn toegewezen voor elk weekend weet.

Seizoensgebonden klusjes

Afhankelijk van uw lokale weersomstandigheden, bijvoorbeeld uw tiener Schakel opritten en voetpaden van sneeuw in de winter. Winter klusjes bijvoorbeeld ook aanvullen van de woodpiles en de waterdichtheid van het huis, indien van toepassing. Zet uw tiener om te werken in de tuin in de zomer, maaien, snoeien van heggen, bomen snoeien en wieden tuinen. Je puber kan ook elementaire huishoudelijke reparaties uitvoeren.


gerelateerde artikelen