Hoe te drogen een honkbal handschoen verlaten in de regen

July 11

Hoe te drogen een honkbal handschoen verlaten in de regen

Een honkbal spel gaat vaak op ongeacht het weer. Onweer en hevige stortbuien zijn genoeg om te vertragen, te annuleren of uitstellen van een honkbal spel. Nochtans, blijven de meeste honkbal spellen in aanwezigheid van lichte regen. Dientengevolge, kan de handschoen die u hard gewerkt om te breken natte krijgen. Een natte handschoen kan verliezen zijn vorm en stijf geworden. Honkbal spelen op een regenachtige dag of per ongeluk verlaten uw handschoen buiten betekent gelukkig niet het einde van je handschoen. Goed drogen en conditionering kunnen uw handschoen in zijn oude glorie herstellen.

Stap 1

Droog de buitenkant en binnenkant van je handschoen met een schone, droge handdoek. DEP zoveel vocht mogelijk uit uw handschoen. Gebruik meerdere handdoeken, indien nodig.

Stap 2

Plaats uw handschoen op een open, droge indoor locatie uit zonlicht of een warmtebron. De voering periodiek om de voortgang te controleren.

Stap 3

Toepassing een waterontharder handschoen op het leder na uw handschoen droog is. Gebruik maken van een kwartaal-grootte hoeveelheid ontharder, of volg instructies bij het product. Wrijf de handschoen ontharder in de handschoen met een schone, droge handdoek. Toestaan dat de handschoen naar 24 uur drogen. Dit zal verzachten het leder en voorkomen dat uw handschoen stijf.

Stap 4

De vorm van uw handschoen handhaven door het plaatsen van een honkbal in de zak. Knijp de handschoen dicht en rekken van een rubberen band rond de handschoen teneinde de honkbal.

Stap 5

Uw handschoen op een koele, droge plaats bewaart.

Waarschuwingen

  • Gebruik geen enige vorm van warmte--met inbegrip van een föhn--om vocht te verwijderen uit uw handschoen. Extreme hitte kan harden en barst van het leer.

Wat die u nodig hebt

  • Droge handdoeken
  • Rubber band
  • Honkbal
  • Handschoen waterontharder

gerelateerde artikelen