Home Remedies voor een onmiddellijke behandeling van constipatie

April 18

Home Remedies voor een onmiddellijke behandeling van constipatie

In de meeste gevallen, veranderingen in dieet en levensstijl kunnen het voorkomen van obstipatie. Terwijl een vezelrijk dieet en actieve levensstijl de eerste lijn van verdediging tegen deze gemeenschappelijke, ongemakkelijk voorwaarde zijn, kunnen ernstige gevallen een onmiddellijke oplossing vereisen. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt "quick-fix" Vulkaniseert tot constipatie alleen wanneer zachte maatregelen zoals fiber, bulk laxeermiddelen en kruk weekmakers hebben gefaald. Raadpleeg uw zorgverzekeraar onmiddellijk als uw constipatie gaat gepaard met hevige pijn, bloed in uw ontlasting of opgeblazen gevoel; Voorbeelden hiervan zijn tekenen van een ernstige aandoening die vereisen deskundige evaluatie.

Stimulerende laxeermiddelen

Stimulerende laxeermiddelen, met inbegrip van kruiden zoals cascara sagrada en senna, kunnen bijdragen aan het verlichten van constipatie snel. Over-the-counter farmaceutische laxeermiddelen zijn Correctol en Dulcolax.

Zoute laxeermiddelen

De Mayo Clinic vergelijkt zoute laxeermiddelen te sponzen; zij werken door het tekenen van vloeistof in de dikke darm, de passage van een stoelgang te vergemakkelijken. Deze over-the-counter remedies snel werken en produceren een darm-beweging binnen 15 minuten tot 6 uur. Sommige populaire zoute laxeermiddelen bevatten Magnesiumcitraat en melk van magnesia.

Glijmiddel laxeermiddelen

Glijmiddel laxeermiddelen maken stoelgang glad en gemakkelijk te passeren. Castor olie, olijfolie en minerale olie kunnen al helpen om stoelgang gemakkelijker en minder pijnlijk.

Klysma

Meeste zorgverleners raden een klysma alleen als andere behandelmogelijkheden hebben bewezen ineffectief. Klysma's zijn de meest snelwerkende huisremedie voor de behandeling van obstipatie; ze werken binnen minuten of seconden. Volg zorgvuldig de fabrikant richtlijnen voor het gebruik van een klysma, aangezien oneigenlijk gebruik kan de invoering van een infectie.


gerelateerde artikelen