Kan ik Drink gewichtstoename Shakes te winnen gewicht zonder oefening?

April 13

Kan ik Drink gewichtstoename Shakes te winnen gewicht zonder oefening?

Gewichtstoename shakes en supplementen bieden geconcentreerde bronnen van nutriënten in een calorie-dichte pakket. U kunt hen als je ondergewicht, op een vloeibaar dieet, nutriënt-deficiënte of proberen te winnen spiermassa. Drinken van calorierijke schudt zonder uitoefenen, echter betekenen kan dat de meerderheid van de gewichtstoename lichaam vet in plaats van magere spiermassa.

Voedingswaarde-informatie

Verschillende merken van gewichtstoename shakes hebben uiteenlopende ingrediënten, voedingsstoffen en calorie telt, dus altijd etiketten zorgvuldig controleren voordat je koopt. Een typische commerciële gewichtstoename supplement met een 48-gram portie grootte is 240 calorieën 21 gram koolhydraten, 9 gram eiwit, 13 gram natuurlijk voorkomende suiker en 13 gram vet, 1 gram, waarvan verzadigd vet is. Mengen van het supplement met 1 kopje van volle melk, wordt 150 calorieën, 8 gram vet, 12 gram van koolhydraten, 8 gram eiwit, 12 gram van natuurlijk voorkomende suiker en geen extra vezels toegevoegd. Als je een gewichtstoename schud dagelijks naast uw typische dieet drinkt, kon u genoeg calorieën om het krijgen van ongeveer 3 1/2 pond per maand.

Vloeibare calorieën

Gewichtstoename shakes zijn bedoeld om de calorieën toevoegen aan uw dieet, maar zij kunnen niet zo voedzaam als geheel voedsel. Dat is waarom, in plaats van een shake gebruiken ter vervanging van een gewone maaltijd, de University of Texas Health Services Department suggereert het drinken van een wanneer u calorieën nodig, maar niet het gevoel honger. Volgens een studie gepubliceerd in 2012 in het tijdschrift "Obesitas", kauwen is belangrijk bij het opstellen van gevoelens van verzadiging, zodat vloeibaar calorieën zulke zoals zulks vanuit-gewichtstoename shakes waarschijnlijk om je gevoel zo volledig als vast voedsel niet. Ze zijn dus waarschijnlijk effectief op bemoedigend gewichtstoename, zelfs als u niet over een toegenomen eetlust van oefening beschikt.

Spier versus vet

Als u meer calorieën dan je verbrandt, omgezet je lichaam in de extra calorieën vet of spier. Nieuw gebouw spiermassa en herstel van bestaande spier schade is een proces genaamd spier eiwitsynthese, en het vereist twee componenten: dieet-eiwit en fysieke activiteit. Als gevolg van de laatste, spier eiwit synthese treedt niet op in sedentaire personen hetzelfde tempo in actieve mensen voorkomt. Als je zittend, hoeft u niet bijna aangezien veel eiwit in uw dieet-- en het eiwit dat je verbruikt gaat naar het onderhouden van de spier in plaats van het gebouw. Dus, zelfs als je regelmatig gewichtstoename shakes die veel eiwit drinkt hebben, u zal niet automatisch gebracht op spier; ben je eigenlijk meer kans om te winnen van lichaamsvet.

Hoe te winnen

Als je het niet erg het verkrijgen van vet in plaats van spier, is supplement schudt regelmatig drinken één manier om extra calorieën en stimuleren van de aanwinst van het gewicht, hoewel het is niet zo gezond als het verkrijgen van het gewicht met echte voedsel. Om te winnen sommige spier samen met vet, hoeft u niet uit te oefenen elke dag. Sterkte opleiding twee of drie keer per week is genoeg om het stimuleren van spier eiwitsynthese; Plus, zal niet het branden veel calorieën als cardio oefening en het kan zelfs het verhogen van uw eetlust. Voordat u begint met een plan om te veranderen van uw gewicht, goedkeuring krijgen van uw arts.


gerelateerde artikelen