Koude symptomen van lichte duizeligheid & vermoeidheid

October 10

Koude symptomen van lichte duizeligheid & vermoeidheid

Symptomen van duizeligheid en vermoeidheid tijdens een koude zijn ongeveer zo gebruikelijk als de kou zelf. Terwijl sommige koude-patiƫnten meer hoesten en anderen meer sinus pijn ervaren kunnen, lijkt het erop dat moe en licht in het hoofd zijn constante eigenschappen tot op zekere hoogte. Beide symptomen zijn meestal van voorbijgaande aard en na een paar dagen te verdrijven. Het bedrag van de rust en je krijgt als ziek met een koude vloeistof is vaak een belangrijke determinant van hoe moe en licht in het hoofd zult u voelen.

Ijlhoofdigheid Tijdens een koude

MedlinePlus, een dienst van de National Institutes of Health, legt uit dat gevoel van duizeligheid meestal een teken zijn dat de hersenen niet genoeg bloed krijgt. Veel voorwaarden kan dit gebeuren, met inbegrip van koorts en infecties, die beide typisch van een gewone verkoudheid. Als het lichaam van de verdediging worden doorgeschakeld naar het bestrijden van de ziekte kunnen verschillende processen, met inbegrip van een koorts, lage bloeddruk en uitdroging, neerslag gevoel licht in het hoofd. De American heart die Association erop dat zelfs milde uitdroging wijst kan leiden tot een daling van de bloeddruk. De bijwerking van sommige koude geneesmiddelen worden vaak duizeligheid of losbolligheid bevat.

Vermoeidheid tijdens een koude

Helaas, gevoel, moe of verwaarloosde is vaak een centrale functie van het ziek zijn met een verkoudheid. De immuunrespons van het lichaam vraagt energie en het proces van bestrijding van infectie kunt achterlaten op iemands gevoel uitgelekt. Slaapstoornissen als gevolg van hoesten en andere respiratoire symptomen kunnen samengestelde gevoelens van vermoeidheid. Uitdroging kan een vergelijkbaar effect hebben. Gaan werken terwijl zieke met een verkoudheid kan sterk verbeteren van vermoeidheid en een persoon te voelen als ze "op leeg lopen is" ingesteld.

Wat kan helpen

Twee zeer effectieve remedies voor het verlichten van vermoeidheid en duizeligheid veroorzaakt door een verkoudheid zijn extra rust en hydratatie. Het kan moeilijk worden voor drukke volwassenen te vertragen en tijd besteden aan zelfzorg, maar doen zo kunt betalen dividenden vroeg wanneer het doel is om elke dag goed en volledig betrokken zijn. Opstijgen een dag of twee om te slapen, is hydraat en reparatie een ideale reactie. Ook, Controleer koud geneeskunde informatie zorgvuldig en voorzichtig over bijwerkingen van duizeligheid luisteren. Het is belangrijk te langzaam stijgen van zitten of liggen om te voorkomen dat de plotselinge verandering in de bloeddruk die vaak voorafgaat aan gevoel licht in het hoofd. Ten slotte, drinkglazen, ten minste acht tot 10 8-oz. van vloeistof elke dag helpt u te verzekeren van voldoende hydratatie.


gerelateerde artikelen