Wat zijn de voordelen van groene architectuur van?

December 8

Wat zijn de voordelen van groene architectuur van?

Volgens de Amerikaanse Green Building Raad (USGBC), "groene" of duurzame, hebben gebouw praktijken milieu-, economische, voordelen voor de gezondheid en Gemeenschap. In de Verenigde Staten, gebouwen goed voor 72 procent van het elektriciteitsverbruik, 39 procent van de energie gebruikt, 38 procent van alle uitstoot van kooldioxide 40 procent van de gebruikte grondstoffen, 30 procent van de uitvoer van afval en 14 procent van de consumptie van drinkbaar water. Groen gebouw of het platform is bedoeld om te minimaliseren van de consumptie en afval terwijl het maximaliseren van uw comfort en kwaliteit van leven.

Voordelen voor het milieu

De milieuvoordelen van groen het platform zijn aanzienlijk. Groene gebouwen bevorderen en beschermen van ecosystemen en biodiversiteit, verbetering van de kwaliteit van lucht en water, vermindering van afval en instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen. Volgens de USGBC, in vergelijking met een conventioneel gebouwde bedrijfsgebouw, groene gebouwen gebruiken 26 procent minder energie kosten 13 procent minder te handhaven, hebben 27 procent hoger bewoner tevredenheid en 33 procent minder broeikasgassen te produceren. De US Environmental Protection Agency zegt de gebouwde omgeving heeft een grote invloed op de natuurlijke omgeving, en dat groene architectuur en groen gebouw vermindert het verbruik van natuurlijke hulpbronnen--vooral water. De typische water-consumptie in de Verenigde Staten bedraagt 26 miljard gallons per dag, waarvan ongeveer 7,8 miljard gallons, of 30 procent, wordt gebruikt voor outdoor doeleinden, zoals landschapsproject. Eco-vriendelijke gebouwen nemen vaak waterbesparende strategieën voor het optimaliseren van gebruik van regenwater voor buiten doeleinden, verminderen de behoefte aan het ondergrondse bronnen aanboren.

Economische voordelen

Tal van economische voordelen vloeien voort uit duurzaam bouwen, met inbegrip van lagere operationele kosten, hogere intrinsieke waarde en winst hoger Medewerkertevredenheid en productiviteit en een grotere kans op uiteindelijk de verkoop van het gebouw, volgens EcoWorld.com. Met aanzienlijk verminderd nutsrekeningen, operationele kosten zullen lager zijn en eigenaars herstellen sneller geld geïnvesteerd in de bouw. Zij zal ook blijven profiteren van besparingen. Vanwege de verminderde operationele kosten gekoppeld aan duurzame gebouwen, en omdat ze gemakkelijker zijn te onderhouden dan conventionele gebouwen, eigenaren zijn waarschijnlijk ervaring lagere leegstand en aanzienlijk hogere eigenschapswaarden. Groene gebouwen typisch temperatuurregeling en ventilatie zijn geoptimaliseerd, zijn gezonder gebouwen waarin u wilt werken en optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht--factoren die consequent tot verbeterde Medewerkertevredenheid en productiviteit, en minder dagen van leiden werk gemist.

Gezondheid & Gemeenschap voordelen

Volgens de USGBC omvatten de Gemeenschap en gezondheid voordelen van milieuvriendelijke gebouwen verbeterde luchtkwaliteit, temperatuurregeling en akoestiek; optimale bewoner comfort en gezondheid; een beperkte last op lokale infrastructuur; en een hogere algehele kwaliteit van leven. Een 2000-studie gepubliceerd door William J. Fisk, een wetenschapper van het personeel bij het Lawrence Berkeley National Laboratory, in de "jaarlijkse beoordeling van de omgeving en de middelen" zei er is aanzienlijk bewijs dat ontwerpelementen van gebouwen en indoor omgevingen beïnvloeden het vóórkomen van overdraagbare respiratoire ziekte, allergie en astma symptomen, en "sick building" syndroom (SBS). SBS wordt verondersteld om acute gezondheid en comfort effecten veroorzaken bij de opbouw van de inzittenden, effecten die lijken te worden gekoppeld aan de hoeveelheid tijd doorgebracht in een gebouw in welke groen-ontwerpprincipes afwezig zijn. Groene gebouwen zijn ontworpen om te minimaliseren of te elimineren van de mogelijke oorzaken van SBS, die kunnen bestaan uit-vergassing van het opbouwen van de materialen, de aanwezigheid van vluchtige organische stoffen en schimmels, onjuiste afzuiging van ozon en de aanwezigheid van talrijke industriële chemicaliën.


gerelateerde artikelen