How to Get Rid van Stretch Marks met citroenen

August 6

How to Get Rid van Stretch Marks met citroenen

Striae zijn een soort litteken dat zich voordoet wanneer de huid tranen. Ze komen meestal wanneer u gewichtstoename snel en ze meestal voor tijdens de zwangerschap zijn. Striae meestal vervagen na verloop van tijd maar over het algemeen niet helemaal verdwijnen. Citroensap is een gemeenschappelijke methode voor het verbeteren van de verschijning van striae. Het wordt vaak gecombineerd met andere stretch merk behandelingen voor de beste resultaten.

Stap 1

Exfoliëren uw huid om de dode huidcellen te verwijderen uit het gebied met striae. Dit houdt uw huid met zoals micro-kralen of schelpen van de gemalen zaad exfoliërende schrobben. Commerciële exfoliërende zijn meestal beschikbaar van schoonheid aanbod winkels of drug-winkels.

Stap 2

Snijd een citroen open met een mes en knijp het SAP in een kom. Wrijf het citroensap in de striae met cirkelvormige bewegingen. Laat het citroensap om te genieten in uw huid gedurende vijf tot tien minuten voordat het afvegen. Citroensap bevat natuurlijke vruchten zuur dat kunt bleken de huid en verminderen de roodheid van de striae. Dit kan de striae minder zichtbaar maken.

Stap 3

Toepassing een sussend zoals cacao boter door het masseren in de striae gedurende vijf tot tien minuten. Een sussend is een stof die verzacht en kalmeert de huid, die kan breken het littekenweefsel van de striae of nieuwe striae houden van vormen.

Stap 4

Combineer citroensap met een sussend in plaats van hen afzonderlijk toe te passen. Plaats van een half kopje cacao boter in een kom en voeg 2 tbsp. van citroensap toe. Meng het citroensap door de cacaoboter en toepassen op uw striae met cirkelvormige bewegingen.

Stap 5

Blijven gebruiken van citroensap op je striae regelmatig. Deze behandeling werkt geleidelijk en frequent gebruik gedurende een lange periode van tijd om zich te ontdoen van je striae vereist.

Wat die u nodig hebt

  • Exfoliant
  • Mes
  • 2 kommen
  • Citroenen
  • Cacao boter

gerelateerde artikelen