Oefeningen voor kinderen met als

June 25

Oefeningen voor kinderen met als

Overzicht

Als, een neurologische aandoening die ongeveer 10 procent van de bevolking, volgens medisch nieuws vandaag treft, wordt gekenmerkt door problemen met de planning van de beweging om een doel te bereiken. Kinderen met deze stoornis lijken niet verschillen van andere kinderen, behalve als het gaat om het leren van nieuwe vaardigheden. Oefening kan bouwen zelfvertrouwen en zelfrespect in kinderen met als doordat de spierkracht, uithoudingsvermogen en coordinatie.

Bunny Hop voor schouders

Kinderen met als die met de controle van de schouder worstelen kunnen profiteren van oefeningen zoals bunny hop. Het kind naar voren leunt om haar handen op de rand van een klein krukje en springt van links-naar-rechts terwijl het houden van de handen plat op de kruk. Volgens Michele Lee, auteur van "PE activiteiten voor Junior en Senior schoolkinderen die hebben als," omvatten oefeningen voor kinderen met coördinatie problemen het schrijven van woorden in de lucht, schrijven op een zwart bord, roeien of Bowlen.

Verbetering van de bekken controle

Een kind heeft moeite met lopen over ongelijke oppervlakken of trappen op en af kan profiteren van bekken controle-oefeningen. Lee adviseert knie lopen of knie races waar het kind vooruit of achteruit op haar knieën loopt. Vooruit en achteruit springen of springen over kleine voorwerpen kan ook van een kind bekken controle verbeteren.

Hand/oog coördinatie

De standaard game gooien en vangen profiteert kinderen die met de hand-oog coördinatie worstelen. Het kind kan dit alleen, ook doen een kleine poef of een bal heen en weer tussen de handen gooien. Het kind kan ook praktijk stuiteren van een bal met de dominante hand. Andere activiteiten of sport die gunstig zijn omvatten honkbal, basketbal, tennis of badminton.

Oog/voet coördinatie

Het schoppen van een bal naar een specifieke locatie of doel helpt met oog-voet coördinatie. Voetbal en kickball zijn sporten die daarmee kunnen helpen. Daarnaast spelen met vloer piano's, springen op specifieke punten op de vloer en lopen op de lijnen op de vloer hulp met oog-voet coördinatie.

Geheugen oefeningen

Hindernisbanen met betrekking tot vijf of zes taken kunnen helpen kinderen waarvan als problemen met korte-termijn geheugen of plannen veroorzaakt. Lee raadt het kind de hindernisbaan met een toenemend aantal taken voltooien, zoals het kind verbetert of de voltooiing van het hindernissenparcours in omgekeerde volgorde.


gerelateerde artikelen