Alternatieve en kruiden behandelingen voor Synovitis

April 16

Alternatieve en kruiden behandelingen voor Synovitis

Synovitis is een ontsteking van het synoviale membraan, de weefsels die lijn het oppervlak van uw synoviale gewrichten, die zich in uw polsen, ellebogen, schouders bevinden, heupen en knieën. Synovitis kan optreden in samenwerking met artritis, reuma, artrose, jicht, lupus of een andere ziekte die uw gewrichten aantast. Alternatieve en kruiden behandelingen kunnen helpen verlichten synovitis. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voordat alternatieve en kruiden behandelingen.

Alternatieve en kruiden acties

Alternatieve behandelingen voor synovitis zijn acupunctuur, die kan helpen verlichten de pijn en ontsteking. Herbal remedies voor synovitis omvatten ontstekingsremmers en modulatoren van het immuunsysteem. Deze kruiden werken op verschillende manieren. Sommige ontstekingsremmers gedragen als NSAID's en enzymen die verantwoordelijk is voor de ontsteking remmen. Anderen handelen op eiwitten aan signalering moleculen betrokken bij de ontsteking te verminderen. Neem contact op met een gekwalificeerde beoefenaar voor advies over de dosering en de voorbereiding van deze kruiden, en voor informatie over acupunctuur behandelingen voor synovitis.

Aziatische witte berk

Aziatische witte berk, of berk, is een bladverliezende boom inheems aan Oost-Azië. Traditionele artsen gebruiken het schors naar inflammatoire aandoeningen, zoals artritis, nefritis, dermatitis en chronische bronchitis. De schors heeft antioxidant en antikanker acties en voorkomt ook de degradatie van collageen, een onderdeel van het synoviale membraan. Een studie gepubliceerd in April 2011 de kwestie van het "dagboek van etnofarmacologie" vond dat een aftreksel van het kruid geremd het COX-2 enzym betrokken bij de ontsteking en pijn bij proefdieren met geïnduceerde synovitis verminderd. De onderzoekers testten ook de synoviale vliezen extract van reumatoïde artritis-patiënten die had ondergaan knie vervanging en uitgesproken anti-inflammatoire actie gevonden. Gebruik geen dit kruid als u zwanger bent.

Chinese Peony

Chinese pioenroos of Paeonia lactiflora, is een vaste plant kruid met grote geurende bloemen, inheems in China, Japan en India. Traditionele Chinese geneeskunde beoefenaars gebruiken peony wortels voor de behandeling van reumatoïde artritis. De belangrijkste actieve ingrediënt is een glucoside van de monoterpene genaamd paeoniflorin, die anti-inflammatoire en immunoregulerende acties heeft. Een studie gepubliceerd in januari 2011 de kwestie van het "dagboek van etnofarmacologie" gevonden dat een pioen extract geremd ontsteking en bot vernietiging bij proefdieren met geïnduceerde synovitis en gerestaureerde normale werking aan hun gewrichten. Deze studie ondersteunt het traditionele gebruik van peony voor reumatoïde artritis en synovitis. Dit kruid niet combineren met hart geneeskunde, en gebruik het niet tijdens de zwangerschap.

Acupunctuur

Acupunctuur, een alternatieve behandeling voor synovitis, is een traditionele Chinese geneeskunde praktijk die naalden ingevoegd in de specifieke energiekanalen gebruikt voor het verlichten van de ziekte. In de TCM is synovitis gekoppeld aan stagnerende en gebrekkige bloed en energie of qi, wat tot ondervoede pezen en botten leidt. Een rapport gepubliceerd in het September 2005 nummer van het "dagboek van traditionele Chinese geneeskunde" nota genomen van de resultaten van dagelijkse acupunctuur behandelingen meer dan 10 sessies voor 50 patiënten met synovitis. Dertig patiënten waren "volledig uitgehard," gedefinieerd door de onderzoekers als geen pijn of zwelling, normale gezamenlijke bewegingen, en geen verdere klachten binnen zes maanden. Achttien patiënten ervaren "gemarkeerde effectiviteit", of verlichting van pijn en zwelling en normale gezamenlijke beweging. Twee patiënten voelde "verbetering" wat betekent dat hun pijn en zwelling waren opgelucht en hadden ze iets beter gezamenlijke beweging. De auteurs verklaard dat er een korte periode van acupunctuur behandeling voor synovitis gelden kan. Zie een professionele licentie voor deze behandeling.


gerelateerde artikelen