Hoe te te zwemmen sneller concurrerend

April 3

Hoe te te zwemmen sneller concurrerend

Concurrerende zwemmers zoeken constant naar manieren om hun snelheid te verhogen, verbeteren van hun tijd en vooral het winnen van de race. Doorzettingsvermogen, hard werken en de wil om te winnen zijn allemaal nodig om u helpen bereiken uw atletische potentieel als een zwemmer. Het is ook cruciaal om te leren van goede takt techniek, want u kunt de hele dag oefeningen praktijk, maar hebt u niet van de juiste techniek, het is onwaarschijnlijk dat u uw doel van goud zult bereiken. Samen met techniek, tijd en volharding kun een zwemmer je verschillende concrete acties te verhogen snelheid race tijd komen.

Stap 1

Zorg ervoor dat u een goede duik te beginnen. Vergrendelen in een goede positie op de startende wig om te maximaliseren van de lancering voor de duik en zorg ervoor dat u geraakt het water op de juiste hoek. Een goede start kan betekenen dat een snelle afwerking.

Stap 2

Het maken van elke lijn en haal tellen. Houd een consistente lijn tarief tijdens de training, en dan het verhogen van het tempo als je vooruitgang.

Stap 3

Direct uw lijn van het zicht op de bodem van het zwembad, niet rechtdoor. Neerkijken terwijl u zwemmen, houden van uw lichaam stabiel en uw bewegingen strak verblijven gestroomlijnd.

Stap 4

Oefen het gebruik van een dolfijn kick met een vrije lijn of een rugslag, met behulp van een één trap naar een pull verhouding. Zodra het tarief van de lijn wordt verhoogd, terug te keren naar de gewenste flutter kick, maar houden evenveel van snelheid met behulp van een schop te trekken van de één van de arm.

Stap 5

Zwemmen met je lichaam, niet alleen je armen en benen. Gebruik uw schouders, heupen en de kern spieren te trekken jezelf snel door het water. Om te zwemmen snel, moet je leren om te zwemmen met het lichaam, niet alleen de armen en benen.

Waarschuwingen

  • Houd je hoofd in het water te hoog kan leiden tot het lichaam om te gaan te hoog schuin, vertragen van uw lijn.

Tips

  • Trainen in het zwembad hard en zo vaak mogelijk. De meer praktijk hebt, hoe beter uw kansen voor het verhogen van uw snelheid tijdens de wedstrijd.
  • Kruis trein bij een sportschool, of door lopen of fietsen te bouwen de sterke benen die nodig is voor het voortbewegen van je lichaam snel.
  • Leren juiste techniek van gekwalificeerde zwemmen instructeurs. Opleiding zonder het leren van de juiste techniek is een verspilling van tijd en beperk uw potentiële zwemmen snelheid.
  • Krijg de juiste versnelling. Strak ontworpen kostuums gemaakt van Lycra of koolstofvezel zijn beste. Voorzien van zwemmen caps helpen haar te houden van het krijgen in de manier waarop, en het stroomlijnen van uw snelheid. Goed passende, lage profiel bril gebied ook een must. De juiste versnelling kan een groot verschil maken als het gaat om concurrerend te zwemmen en te stroomlijnen.
  • Houd een hoge elleboog in het water om te voorkomen dat slepen.

Wat die u nodig hebt

  • Zwemmen GLB
  • Bril
  • Lycra badpak

gerelateerde artikelen