5 dingen die je weten moet over het gebruik van Aloë Vera voor zonnebrand

October 22

De kracht van Aloë Vera

Aloë vera is een plant die zijn geïmporteerd uit Afrika. Aloë vera bevat een gel of een gedeelte van de SAP vaak gebruikt voor brandwonden. De gel of SAP in de plant heeft verzachtende kwaliteiten, vooral voor brandwonden en is antibacterieel. Zelfs ziekenhuizen nu gebruik aloëVera voor brandwonden. Gebruik van Aloë vera voor zonnebrand is gemakkelijk en is een populaire home behandeling. Echter, Aloë mag niet worden gebruikt op ernstige brandwonden, dus neem contact op met uw arts als je bang bent uw zonnebrand kan ernstige.

Zonnebrand veroorzaken permanente schade

Zonnebrand zijn schade van de zon. Wanneer u teveel zon krijgt, wordt in het UV (ultraviolet) stralen van de zon eigenlijk de huid verbranden. De huid wordt rood en pijnlijk aanvoelt kan worden. Soms, in meer ernstige zonnebrand blaren de huid eigenlijk, die kunnen wijzen op schade aan de lagere niveaus van de huid en zenuwen mogelijk schade. Zonnebrand zet je groter risico voor kanker van de huid, lupus, koortsblaasjes, staar en andere beschadiging van de huid zoals rimpels en bruine vlekken. De beste behandeling voor zonnebrand is te voorkomen dat ze door bedekken en het gebruik van een sunblock.

Aanroepen van uw arts over zonnebrand

Zonnebrand zich soms voordoen met hitteberoerte. Als u of iemand die je kent heeft ernstige zweten of zweten dat plotseling gestopt, snelle hartslag, warme/droge huid, verwarring, braken of een verhoogde temperatuur, oproep 911and hen naar een ziekenhuis zo snel als je kunt krijgen. Neem contact op met uw zorgverlener als uw zonnebrand is ernstig en veroorzaakt blaren.

Met behulp van Aloë Gel op zonnebrand

De meeste winkels voeren nu Aloë vera gel. Aloë vera gel ziet eruit als een gel en is koeling voor zonnebrand. Echter, zoals met veel alternatieve behandelingen, hoe duurder de gel is, hoe beter het zal werken. De verser Aloë vera gel u gebruikt op uw zonnebrand, hoe eerder uw zonnebrand zal genezen.

Aloë Vera SAP uit de bladeren

Als u iets dat een beetje beter dan Aloë vera gel werkt wilt, probeer werkelijke SAP uit de bladeren van een aloë vera plant. Koelen van de bladeren, schil ze open en direct plaats de gel of de sappige deel naar het branden. U kunt zachtjes knijpen de bladeren het SAP om eruit te komen. Terwijl u het SAP direct op de zonnebrand plaatsen kunt, kan het een beetje steken omdat Aloë Vera SAP een bloedstelpend middel is. In plaats daarvan, probeer het Aloë vera sap te mengen met een beetje vitamine E en het schar op de zonnebrand. Vitamine E crème is een vochtinbrengende crème en bevordert de genezing.


gerelateerde artikelen