Slim winkelen voor Ginseng

October 18

Er zijn drie hoofdtypen van ginseng. Amerikaans ginseng werd door de indianen gebruikt voor maag en bronchiale aandoeningen. De Russen gebruikt Siberische ginseng voor het stimuleren van het endocriene systeem en het verbeteren van de lichamelijke en geestelijke activiteit. Chinese ginseng werd gebruikt in vele opzichten de meest prominente worden ter stimulering van de bijnieren om energie te leveren en als tonicum voor het voortplantingssysteem.

Het actieve gedeelte van de plant ginseng is de wortel. Naarmate het ouder wordt, wordt de hoofdmap krachtiger. Ginseng wordt verkocht in capsule vorm, poeder, vloeistof tinctuur, als thee en met de hele root resterende intact. De vloeibare vormen hebben de neiging om te werken het snelst. De dagdosis van ginsengen is ongeveer 500 milligram per dag.

Bekend om het vermogen om het stimuleren van energie-niveaus, wordt gebruikt voor het bestrijden van vermoeidheid en uithoudingsvermogen verhogen. Ginseng spaart glycogeen in het lichaam door het vergroten van het gebruik van vetzuren als een brandstofbron voor de spieren. Ginseng is gunstig voor diabetici, omdat het de hoeveelheid cortisol in het bloed verlaagt. Het hormoon cortisol interfereert met insuline. Ginseng is ook bekend dat het evenwicht van de menstruele cyclus, menopauze symptomen te verlichten, libido te verbeteren en verbetering van de vruchtbaarheid.

What to Look For

Ginseng kan worden gekocht op vele manieren. Als u kiest te kopen van de wortel vorm, houd er rekening mee dat hoe ouder een wortel de meer potente is het zal worden. De oudere wortels duurder zal zijn, maar zal u minder. Het verschil te vertellen kan een uitdaging, maar ginseng toont haar leeftijd. De oudere wortels hebben de neiging om te kijken van verweerde en een beetje ruw.

Ingekapselde ginseng is erg populair. Er zijn verschillende merknamen op de markt die een product van hoge kwaliteit bieden. Koop wat past bij uw individuele behoeften. Ze komen in verschillende doseringen, dus zorg ervoor dat u men welk u toelaten vondst zal om Neem alleen wat je nodig hebt aan.

Vloeibare ginseng en ginseng tinctuur zijn geschikt en makkelijk te gebruiken. Plaats een paar druppels in een glas water of SAP en u bent klaar om te gaan. Thee zijn ook makkelijk te gebruiken en langs om met lunch of wanneer u reist kunnen worden gedragen.

Gemeenschappelijke valkuilen

Ginseng is het best gebruikt onder toezicht van een gezondheidswerker. Uw huisarts, een natuurlijke gezondheid consultant of een gecertificeerde kruidkundige kunt u vinden van de juiste dosering voor uw behoeften. Mensen met Hypoglykemie moet voorkomen dat grote doses van ginseng. Grote doses kunnen leiden tot overmatige stimulatie, slapeloosheid, diarree, huiduitslag en een verhoging van de bloeddruk. Ze kunnen ook verergeren fibrocystische borst ziekte bij vrouwen. Mensen die hartklachten hebben moet het gebruik van ginseng spaarzaam, of helemaal.

Er wordt voorgesteld dat als je ginsengen voor langer dan twee of drie weken nemen, u met het gebruik ervan voor een week tot 10 dagen stoppen moet. Hierdoor kan ieder overtollige geven het lichaam een welverdiende rust te werken zijn weg door het systeem.


gerelateerde artikelen