Zomerkampen voor tieners in San Bernardino County, Californië

September 28

Zomerkampen voor tieners in San Bernardino County, Californië

Zomerkamp is iets vele tieners kijken uit naar elk jaar. Het geeft hen de kans om te socialiseren en nieuwe vrienden maken, nieuwe dingen leren en plezier hebben in de zomer. Als u van plan bent voor het verzenden van uw tiener naar kamp, vindt u een assortiment van tiener kampen in het hele gebied San Bernardino County, Californië, of u naar een kamp sport of een traditionele overnachting camping zoekt nu. San Bernardino, gelegen in Zuid-Californië, is de thuis van meer dan 2 miljoen mensen, volgens de volkstelling van 2010.

Traditionele overnachting campings

Ouders die op zoek zijn voor een traditionele overnachting camping ervaring voor hun tienerjaren kunnen stuur ze naar Crazzy de Wasewagan Camp en retraite in Angelus Oaks, genesteld in de San Bernardino Mountains. Kies uit een kamp voor een week of twee weken, en uw tiener krijgt deel te nemen aan activiteiten zoals kanoën, wandelen, zwemmen en paardrijden. Op de Bosmensen van Omaha op Teresita Pines wildernis kamp in Victorville, tieners kunnen genieten van de rotswand klimmen, dansen, sport, Kanovaren, boogschieten en Kunsten en ambachten. Tieners die deel van één van hun lokale clubs van de 4-H uitmaken kunnen deelnemen aan de 4-H zomerkamp. Dit kamp ligt op kamp Seeley, in Crestline, en biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder knoop koppelverkoop, zwemmen, pingpong, hoefijzers en kampvuren.

Educatieve kampen

Als een educatieve zomerkamp wat u zoekt is, kunnen u en uw tiener controleren het zomerkamp van de wetenschap op Blue Sky weide in Big Bear City. In de loop van deze wetenschap camp, zullen tieners samenwerken en leren over plantkunde, meteorologie, astronomie en woongebieden van dieren, alsmede nemen natuur wandelingen. In de San Bernardino Community College District in San Bernardino, kunnen tieners meedingen naar een zomerkamp georganiseerd door de Banning Science and Technology Center, waar ze kunnen bouwen van robots en leren over onderzeeërs en water navigatie.

Sport kampen

Tieners op zoek naar een sport-camp bij te wonen tijdens de zomer kunnen kiezen uit een scala aan sport kampen in San Bernardino County. San Bernardino Valley College in San Bernardino speelt gastheer voor een zomerkamp van de volleybal voor kinderen en jongeren die werken op vaardigheden willen, zoals slaan, serveren, passeren en blokkeren. Bovendien, gastheren het college een zomerkamp basketbal die geschikt is voor alle capaciteiten, of uw tiener nu een beginner of gevorderde speler. Je tiener zal leren enkele grondbeginselen en werken aan boren om zijn vaardigheden te verbeteren.

Extra kampen

De stad van Fontana biedt een dag zomerkamp voor kinderen en jongeren. T.E.A.M kamp wordt gehouden op de Jack Bulik Teen Center en omvat dagelijkse activiteiten zoals muziek, waterspelen, kunsten en ambachten en excursies. Op de West End YMCA locaties in Rancho Cucamonga en Fontana, tieners kunnen zich aanmelden bij te wonen van het kamp Oakes Resident kamp om te genieten van dingen zoals kajakken, zwemmen, vissen en een cursus touwen of deel te nemen aan de leadership program. De YMCA van de East Valley in San Bernardino biedt een traditionele kamp en circus kamp, evenals een Counselors in trainingsprogramma voor kinderen en jongeren die 15 tot en met 17.


gerelateerde artikelen