Symptomen van een chronische, Croupy hoest bij een kind

January 9

Symptomen van een chronische, Croupy hoest bij een kind

Kroep is een aandoening die meestal begint als een virus, dan leidt tot ontsteking van de bovenste luchtwegen van uw kind. Deze zwelling van het strottenhoofd en de luchtpijp zorgt ervoor dat een blaffende hoest en heesheid die u kan alarm. Weten van de voorkomende symptomen van kroep en hoe te behandelen zal helpen u als uw kind een contract deze ziekte afsluit worden bereid.

Over kroep

Kroep, die besmettelijk is, wordt voornamelijk veroorzaakt door de parainfluenza virus. Andere oorzaken zijn onder andere het adeno-virus, respiratoire syctial virus, mazelen, bof of andere virussen. Meest voorkomende in de kinderen 6 maanden door 3 jaar leeftijden tijdens laat vallen op de vroege winter, kroep in het algemeen heeft geen invloed op kinderen zodra ze school-leeftijd bereiken. Zoals de virale infectie vernauwing van de bovenste luchtwegen veroorzaakt, kan uw kind gehinderd ademhaling ervaring. Symptomen zijn meestal de meest ernstige nachts en laatste voor vijf tot zes dagen, piek in ernst op de tweede of derde avond. Chronische hoest, echter acht weken of langer duren en vereisen medische aandacht.

Symptomen

Het meest opvallende symptoom van kroep is de blaffende, zegel-achtige hoest vóór de blaffende hoest, uw kind kan symptomen vertonen van een gewone verkoudheid, zoals een verstopte neus of koorts. De koorts is lager dan meestal 104 graden Fahrenheit. Door zwelling van het strottenhoofd, kan uw kind ook een hese stem hebben. Het symptoom dat leiden de grootste zorg tot moet is volgens «««AskDrSears.com, stridor, oftewel het hijgend, fluitend geluid die uw kind maakt bij het inademen. Indrawing is een ander symptoom dat een reden bezorgdheid tot moet. Hier ziet u een kleine deuk net onder uw kind borstbeen grot in zoals ze naar adem worstelt.

Behandeling

De meeste gevallen van kroep zijn mild en niet chronische. Rust uw kind omdat wordt doen schrikken en overstuur kan verergeren symptomen. Hebben uw kind zit in je schoot als je zingen of gelezen aan haar. Vochtigheid kan helpen om het vernauwde luchtwegen open. Een warme douche worden uitgevoerd terwijl u samen in de badkamer te zitten of gebruik een luchtbevochtiger in haar kamer. Soms mistige, cool nachtelijke lucht kan ook rustig symptomen. Bundel haar voordat u buiten. Naast veel te drinken, bieden een koorts-reducer zoals kinder paracetamol of ibuprofen volgens de fabrikant of van uw kinderarts instructies.

Wanneer om op te treden

Uw kind gedrag observeren. Als hij blij en alert, zijn dit goede tekenen. Hij is niet geïnteresseerd in het spel en gemakkelijk bezig of niet is verbeterd na het proberen van home behandelingen, Raadpleeg uw kinderarts. Als uw kind bleke groeit, overmatig kwijlen is of niet in staat om te huilen door gebrek aan adem is, nemen hem mee naar de dichtstbijzijnde SEH. Ademhaling steeds meer moeizaam verdient ook onmiddellijke aandacht.


gerelateerde artikelen