De beste Lacrosse stokken voor meisjes

January 19

De beste Lacrosse stokken voor meisjes

De stick, meestal genaamd de crosse is het belangrijkste stuk van apparatuur die wordt gebruikt in lacrosse. Het wordt gebruikt voor het passeren van de bal en het schieten op het tegengestelde doel. Sommige van de materialen die nodig zijn door Amerikaanse Lacrosse voor vrouwen stokken zijn composiet, gut, een metaal legering handvat, leer, hout, polyester en nylon. Kies een stick die past bij de positie u spelen en u kunt maximaliseren van uw natuurlijke vaardigheden op het veld.

Harrow

Harrow is een toonaangevende fabrikant van women's lacrosse apparatuur. Een van de meest geavanceerde modellen van het bedrijf is het SOLO internationale eendelige stok. Een stuk betekent dat het hoofd is ingebouwd in de schacht en dat een ander hoofd kan niet in plaats daarvan worden gebruikt. De kop is vrij breed, waardoor u te vangen passeert met meer gemak. Ook heeft de scoop--het deel van het hoofd dat de bal pikt--een v-vorm die helpt u plukken van de bal van de grond met minder moeite. Het hoofd is gemaakt van holle grafiet de stick lichter maken. Met ingang van 2011 is de gemiddelde prijs voor deze stok $199.

Adidas

Adidas maakt meerdere verschillende lacrosse stokken voor vrouwen. Een high-end Adidas stick is het hoofd van de WH.110 met de adiStrike handvat. Het hoofd is goedgekeurd door de Amerikaanse Lacrosse en de NCAA. De stick's schacht is gemaakt van koolstofvezel en de bodem is speciaal ontworpen om het gemakkelijker te houden. Adidas zet een speciale coating op de schacht te houden de as koel tijdens warm weer en warm tijdens koude weer. Het gemak van grip op de schacht doet ofwel niet verslechteren bij nat weer. De gemiddelde prijs voor deze stok was $149 in 2011.

Nike

Nike is één van de duurste lacrosse stokken voor vrouwelijke spelers. De Nike Nina 10 graden lacrosse stok is voor de meest geavanceerde vrouwelijke spelers. Het biedt een hoge mate van balcontrole en heeft een grote bal stoppen hoogte. Dit betekent dat de bal is beter beschermd tegen de tegengestelde spelers. De manier waarop die het hoofd is ontworpen kan de bal om dichter bij de sweet spot, het gebied binnen de zak waar de meest krachtige schoten worden uitgevoerd. Vanaf 2011, de stick varieert in prijs van $130 tot $144. Je moet het kopen van deze stick alleen als je op een zeer concurrerende niveau speelt.

STX

STX is een toonaangevende fabrikant van women's lacrosse stokken. Hun topmodel is de STX kern 10 graden lacrosse stok. Deze stok biedt effectieve balcontrole en heeft een schuine kop waarmee de bal naar schepte worden van de grond met gemak. Wanneer de stick rechtop gehouden wordt, ligt de bal goed beschermd. Het hoofd is voorzien van twee kleuren in een verscheidenheid van opties, met inbegrip van wit en zwart en wit en blauw. De gemiddelde prijs voor deze volledige stick met dit hoofd model was $150 in 2011.


gerelateerde artikelen