Waarom ben ik zo veel gewicht verliezen?

January 26

Waarom ben ik zo veel gewicht verliezen?

Voor veel mensen is het verliezende gewicht is iets te vieren. Wanneer het gewicht onverwacht en ongewild komt, echter het kan reden geven tot bezorgdheid. Verschillende factoren kunnen bijdragen tot plotselinge gewichtsverlies, sommige ernstige en sommige niet zo veel. Voordat u betrokken, neem een kijkje op uw levensstijl te zien als er wijzigingen kunnen hebben veroorzaakt u om gewicht te verliezen.

Dieetveranderingen

Wijzigingen aan uw dieet over een langere periode kunnen bijdragen tot een aanzienlijk gewichtsverlies. Dat komt omdat het aantal calorieën die je elke dag eet te verminderen is een van de manieren die je kunt afvallen. Als u hebben gestopt met het eten zo veel eten, begonnen met het eten van kleinere porties of zijn eten meer verse groenten en fruit in plaats van verwerkte voedingsmiddelen voor snacks, die veranderingen dreigen te worden nagedacht over de schaal, de gewicht-controle-informatienetwerk verslagen. Zelfs als de wijzigingen zijn aangebracht zonder plan om gewicht te verliezen, dit soort veranderingen kan ertoe leiden dat sommige pond schuur.

Wijzigen in activiteitenniveau

Gewichtsverlies optreedt wanneer u meer calorieën verbranden dan u verbruikt, dus als je begint je broek krijgen losser afbranden meer calorieën per dag dan u ooit u waren kunt opmerken, meldt de Universiteit van Michigan. Als u nog niet het krijgen van regelmatige lichaamsbeweging, maar plotseling begon de hond voor een gang praten elke dag of wandelen tot het openbaar vervoer in plaats van rijden om te werken, je kunt afvallen. Als u oefening regelmatig, maar de frequentie, duur of intensiteit van uw trainingssessies hebt gewijzigd kan je ook sommige gewichtsverlies merken.

Medische aandoeningen

Als u uw dieet of activiteit niveau niet veranderd en een aanzienlijke hoeveelheid gewicht hebt verloren, moet u wellicht een medische voorwaarde is niet gediagnosticeerd. Veel ziekten en gezondheidssituaties kunnen ertoe leiden dat u om gewicht te verliezen. Sommige zijn ernstig, terwijl anderen niet. Onder de gezondheid zijn problemen die leiden onbedoelde gewichtsverlies tot kunnen infecties; HIV / AIDS; bepaalde vormen van kanker; chronische diarree; Hyperthyreoïdie; en depressie. Onverklaarbaar gewichtsverlies kan ook een bijwerking van bepaalde geneesmiddelen op recept, evenals enkele illegale drugs, meldt MedlinePlus. Zelfs uw tandheelkundige gezondheid kan bijdragen. Bijvoorbeeld, kunnen wijzigingen veroorzaakt door het verlies van tanden of het krijgen van bretels ook leiden tot gewichtsverlies.

Wanneer naar de dokter

Als u meer dan 5 procent van je totale lichaamsgewicht in minder dan een jaar verliezen en heb geen verklaring voor uw gewichtsverlies, adviseert moet u voor een bezoek aan een arts, MedlinePlus. Ook moet u een afspraak met een huisarts gezondheid als uw gewichtsverlies gaat gepaard met andere onverklaarbare symptomen. Uw arts zal het uitvoeren van een examen en vragen over hoe het gewichtsverlies is opgetreden en dat waarschijnlijk zal bestellen proeven indien geen oorzaak kan niet worden bepaald.


gerelateerde artikelen