Welke oorzaken mannen hebben harde dikke buik?

January 6

Welke oorzaken mannen hebben harde dikke buik?

Overzicht

Veel mannen zijn getroffen met een pot buik dat is niet alleen groot, maar ongewoon moeilijk. Deze hardheid wordt veroorzaakt door een overvloed aan vet onder de buikspieren, ook wel bekend als viscerale vet. Mannen zijn bijzonder kwetsbaar voor viscerale buikvet. Terwijl dit soort buik kan het ontbreken van een losse, slappe verschijning, is viscerale vet bijzonder ongezond, het verhogen van uw risico op hart-en vaatziekten en diabetes, volgens de uitgave van juni 2007 van "Kritische trajecten in de cardiologie." Voorkom ophoping van viscerale buikvet, zich bewust zijn van de voorkomende oorzaken.

Overtollige calorieën

Het meest directe oorzaak van viscerale lichaam vet ophoping bij mannen is de overconsumptie van calorieën, waarschuwt de American Council on Exercise. Terwijl de soorten voedsel die u verbruikt een rol spelen in hoe u het opslaan van lichaamsvet, zijn totale calorieën de belangrijkste factor.

Inactiviteit

Een sedentaire levensstijl is een regelmatige bijdrage aan viscerale buikvet. Het gebrek aan oefening legt beperkingen op de hoeveelheid calorieën die je verbrandt, waardoor het makkelijker om gewicht te bereiken. Een sedentaire levensstijl veroorzaakt ook spier verspillen, die verder vertraagt uw stofwisseling. Om te stimuleren uw stofwisseling en vet te verbranden, raadt de American Council on Exercise dagelijkse wandelingen gedurende ten minste 30 minuten. Krachttraining zal ook stimuleren uw stofwisseling en controle buikvet.

Suiker inname

Suiker inname, met name hoge fructose corn stroop, verhoogt de insulineproductie die de accumulatie van viscerale buikvet kunt versnellen. Een recente studie van de Princeton-universiteit bleek dat ratten, bij toediening van een dieet rijk aan hoog-fructose corn siroop, aanzienlijk meer buikvet dan ratten gevoed een equivalente hoeveelheid gewone lijstsuiker opgedaan. Vermijd suiker gezoete frisdranken en snoep aan Beperk uw inname van hoge fructose corn stroop.

Abdominale spieren

In sommige gevallen, zoals met veel kracht atleten, overmatige ontwikkeling van de buikspieren de buik een harde geven kan, uitstekende weergave. In veel gevallen begeleidt deze abdominale ontwikkeling vaak visceraal vet accumulatie van de calorierijke maaltijd gegeten door veel gewicht lifters. Sommige atleten zullen zelfs gedefinieerde abdominals bovenop een grote, ronde buik weergeven.

Dieet opties

Een rapport in de juli 2, 2012 "AARP Bulletin" stelt dat slechts 5 tot 10 procent van je lichaamsgewicht verliezen kan uw gezondheid te verbeteren door het verminderen van hoge niveaus van insuline en oestrogeen. Partner met uw arts om te kiezen van een gezond dieetplan dat werkt voor u en eventuele medicatie die u kan nemen. De kwestie van 29 April 2011 "Metabool syndroom, Diabetes en obesitas" meldt dat low-carb diëten met name succesvol zijn in het terugdringen van de viscerale buikvet.


gerelateerde artikelen