Gezonde en vulling snacks

February 28

Gezonde en vulling snacks

Een gezond het eten plan dient hapjes om te stimuleren uw energie en brandstof voor je lichaam gedurende de dag. Terwijl de schappen van de supermarkt snacks zijn te behagen een mond vol, is het verstandig om te kiezen, om ervoor te zorgen uw snacks van gezonde voedingsstoffen te vullen in plaats van alleen lege calorieën belangrijk. De gezondste snacks bevatten kleine porties van verscheidene verschillende Voedingsgroepen en zijn gebouwd rond vers in plaats van verpakte levensmiddelen.

Concentreren op groenten en fruit

Het Amerikaanse ministerie van landbouw stimuleert particulieren helft uw plaat vruchten en groenten te maken, en dat geldt voor snacks, evenals maaltijden. Verse groenten en fruit zijn meestal hoog in vezel, waardoor ze vullen, evenals antioxidanten, vitaminen en mineralen, waardoor ze gezond. Als een bonus zijn ze over het algemeen laag in calorieën, zodat ze een goede keuze om te eten in grotere porties. Probeer te eten verschillende soorten groenten en fruit per week omdat ze allemaal verschillende voordelen bieden. Knippen en prep voedsel zoals wortelen, paprika, selderij en ananas tevoren zodat ze binnen handbereik.

Vullen van Protein Foods

Groenten en fruit het grootste deel van je bord snack vormen moeten, partner van uw producten met een portie yoghurt, kwark of hummus en krijg je een goede dosis van gezonde eiwitten ook. Eiwit is belangrijk in snack tijd omdat het een hogere verzadiging, het gevoel van volheid, en dit helpt om je honger voor wachten langer. Goede eiwit keuzes voor snacks bevatten noten of moer boter, zuivel voedingsmiddelen zoals kaas met minder vet stokken of yoghurt, hardgekookte eieren of zelfs segmenten van mager vlees zoals Turkije of kip of een klein blikje tonijn.

Denk dat drankje

Smoothies gemaakt van fruit, groenten en regelmatige of nondairy melk kunt verschillende gezonde ingrediënten in één glas gemakkelijk opnemen, en ze zijn ideaal voor als je op de vlucht. Het toevoegen van een scoop eiwit poeder maakt hen meer evenwichtig en vullen, als zal toevoegen van sommige vezels, van een lepel chia zaden of haver. Bij het maken of het kopen van een smoothie, houden toegevoegde zoetstoffen tot een minimum te beperken van calorieën.

Kijk uit

Wanneer het winkelen voor snacks, verse levensmiddelen zijn over het algemeen de gezondste keuzes, dus probeer te plannen van de meeste van uw snacks om hen heen. Verpakte levensmiddelen zoals chips, crackers, koekjes of muesli bars kunnen grote hoeveelheden toegevoegd vet, suiker of natrium, dus ze moeten tot een minimum worden beperkt. Als je koopt Eetcafé, verpakt de voedseletiketten vergelijken en kiezen die in vet, suiker en natrium de laagste en hoogste in vezel. Hele korrels crackers en pretzels, of vetarme popcorn, zijn gezonder verpakte snack keuzes, en wanneer in paren gerangschikt met een aantal verse groenten en eiwitten zoals noten of vetarme kaas, dit kunnen deel uitmaken van een gezonde en vulling snack.


gerelateerde artikelen