Trader Joe's hele lichaam schoonmaken Wapenschouwing

March 7

Trader Joe's hele lichaam schoonmaken Wapenschouwing

Trader Joe's is een winkel die speciale levensmiddelen verkoopt zoals, gourmet en vegetarische artikelen, samen met vitaminen, mineralen en andere gezondheid-gerelateerde producten zijn geïmporteerd. Een hele lichaam reinigen is een tijdelijke dieet ontworpen om spoelen van de gifstoffen in het lichaam opgeslagen, gewichtsverlies steun en verhoging van algemeen welbevinden.

De grondbeginselen van de voeding

Het reinigen omvat drie verschillende soorten pillen tot acht keer per dag te nemen. Een pil is bedoeld om de spijsvertering, een reinigt de lever en andere fungeert als een vezel-supplement. Dieet volgelingen moeten voorkomen dat de consumptie van rood vlees, zuivelproducten (melk, kaas, yoghurt), verwerkt voedsel en alcohol.

Duur

Het dieet is ontworpen om de laatste twee weken en kan eenmaal per drie maanden worden afgerond.

Profs

Het programma is een gedeeltelijke niet-beperkend dieet; Ondanks het verbod op verschillende voedselpunten zijn volgelingen vrij om hun dagelijkse maaltijden met behulp van fruit, groenten, vis en wit vlees plan. Deze extra inname van vitaminen en mineralen kan verbeteren, huid, haar, nagels en algehele welzijn. Een studie gepubliceerd door het Instituut van voedingstechnologen in 2010 vond dat een toename van de vezel hielp verminderen van cholesterolniveaus te beschermen tegen verschillende vormen van kanker.

Cons

Sommige kunnen problemen grote pillen slikken en vasthouden aan een twee weken durende programma hebben.

Tip

Drink veel vloeistof; water helpt om toxines spoelen en het reinigen proces versnellen.


gerelateerde artikelen