De regenboog dieet voeding ideeën

November 20

De regenboog dieet voeding ideeën

Het concept van het toevoegen van verscheidenheid in uw dieet is niet alleen beperkt tot het cultiveren van nieuwe smaakpapillen, maar breiden de pallet van de kleur van uw voedingsmiddelen ook. Probeert te eten van een uitgebalanceerd dieet kan worden verstikt door het consumeren van bland, kleurloze voedingsmiddelen verdronken in dressings en sauzen in een poging om kruiden dingen. Voedingsmiddelen die rijk zijn in kleur, geur en vezelige textuur geven fundamentele voedingsstoffen die nodig zijn om optimale voeding.

Verduidelijking

De regenboog-dieet is een dieet helemaal niet, maar een concept van eten aan ideale voeding inname te bereiken. Door het consumeren van voedingsmiddelen met diep of levendige kleuren bij elke maaltijd, verhogen u onvermijdelijk van uw inname van groenten en fruit. Dergelijke levensmiddelen zijn vol met antioxidanten, vezels, vitaminen en mineralen, waardoor ze een fundamenteel onderdeel van een gezond dieet. Wordt natuurlijk laag in calorieën, groenten volledige een voedingsstof rijke maaltijd zonder bij te dragen tot buitensporig calorie-inname of residuele gewicht krijgen.

Belang van kleur

Verschillende kleuren, met betrekking tot levensmiddelen, worden geassocieerd met zijn grote bronnen van vitale voedingsstoffen. Rode voedingsmiddelen zoals tomaten, bieten en veenbessen bieden lycopeen, en wordt gezegd dat bepaalde vormen van kanker te verminderen. Blauw en paars voedsel zoals bosbessen, aubergines en paarse druiven een positief effect hebben op veroudering, alsmede het verbeteren van uw geheugen. Rijke, groen gekleurde voedingsmiddelen, namelijk avocado's, asperges en spinazie beschikken over voedingsstoffen die helpen bij het handhaven van gezonde oog uit het oog. Briljant gepigmenteerde groenten en fruit ook een krachtige impuls geven aan uw immuun systeem.

Whole Foods

Wanneer feesten op levensmiddelen uit het volledige spectrum van kleur, maak een punt om te consumeren hen in hun geheel. Volgens Annemarie Colbin, Ph.D. van de voedsel- en Healing.com, hele voedsel eten zorgt voor consumptie van de maximale hoeveelheid van de natuurlijke voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Zinloos gedeeltelijk verwerkte levensmiddelen consumeren versnelt de spijsvertering, waardoor manier om overconsumptie omdat je lichaam zich niet tevreden voelt.

Aanbevolen porties

Veel groenten en fruit zijn uitstekende bronnen van vitamine A, vitamine C, folaat of kalium, zijn laag in vet en natrium en zijn hoog in vezel zegt het Amerikaanse ministerie van landbouw. Om het volledige potentieel van deze macht tempo voedsel profiteren, moet u de aanbevolen hoeveelheid integreren in uw dagelijkse voeding. Streven naar een minimum van vijf porties per dag voor een inactieve individuele en omhoog van zeven porties voor de actieve aan zeer actief. Combinatie van kleur en hoeveelheid wanneer tanken je lichaam met deze buitengewone voedingsmiddelen blijkt te zijn een recept voor een succesvolle voeding.


gerelateerde artikelen