Vitamine A, C & E in de huid zorg tijdens de zwangerschap

November 21

Vitamine A, C & E in de huid zorg tijdens de zwangerschap

Zwangere huid vraagt speciale aandacht van binnenuit om elasticiteit en gezonde Toon te houden. In feite, zijn vele lotions verrijkt met huid-healing vitaminen en Verwekende die nuttig tijdens de zwangerschap zijn kunnen. Om te voeden de huid intern, vitaminen zoals A, C en E kan zinvol zijn als geadviseerd door uw verloskundige of verloskundige. De meeste prenatale vitamines doen voldoende hoeveelheden van deze huidvriendelijke vitamines bevatten, dus overleg met uw prenatale verzorger voordat u extra toeslagen aan uw dieet toe te voegen.

Vitamine A

Vitamine A komt voor in het donker lommerrijke groen en geel of oranje vruchten en groenten, zoals wortelen, pompoen, meloen, boerenkool, pompoen, rode paprika en Yam. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, deze vitamine, een afkorting voor beta-caroteen, is gunstig voor ogen houden en gezonde evenals de bescherming tegen infecties van de huid of binnen het immuunsysteem van de huid. Voor een gezonde huid tijdens de zwangerschap is vitamine A een essentiële voedingsstof.

Vitamine C

Vitamine C is een in water oplosbare voedingsstoffen gevonden in veel huidverzorgingsproducten en voedselpunten. Omdat deze vitamine is oplosbaar in water, wat betekent dat het niet wordt opgeslagen in vet en dagelijks moet worden vervangen, het enige symptoom van de consumptie van teveel is dunne ontlasting en lichte maagklachten. Vitamine C is beschikbaar nature in voedingsmiddelen zoals rozenbottels, sinaasappelen, grapefruit, aardbeien, mango's, tomaten, zoete aardappelen, paprika en spruiten. Vitamine C is essentieel voor de gezondheid van de huid en elasticiteit zowel extern als intern tijdens de zwangerschap.

Vitamine E

Vitamine E is een vetoplosbare vitamine gevonden meest overvloedig in noten, zaden en plantaardige oliën zoals extra vierge olijfolie, avocado olie en koolzaadolie. Aanzienlijke bedragen zijn ook beschikbaar in donker lommerrijke groen. Volgens The Office van Dietary Supplements, deze verzachtend voedingsstof bevordert elasticiteit in de huid en wordt gebruikt in veel actuele crèmes en serums te voorkomen of beperken van de gevolgen van schrikken. Omdat de huid ontstaat van binnenuit dermale mogelijk lagen, consumeren voedsel gebaseerd voedingsstoffen met vitamine E effectiever in het bevorderen van de gezondheid van de huid tijdens de zwangerschap dan toepassing huid nadat schade is aangericht. Skin care producten, die vitamine E vaak bevatten bogen op afschaffing van striae tijdens de zwangerschap, maar deze claims zijn onbewezen door onderzoek.

Overwegingen

Er is geen lotion, crème of dieet regime dat de preventie van striae kan beloven. Striae zijn grotendeels erfelijk en terwijl soepel huid minder gevoelig voor breuk is, er is geen garantie dat geen vitamine, voedsel of externe applicaties zal voorkomen of het verwijderen van dit soort dermale littekens. Toepassingen van Verwekende rijk aan vitamine A, C en E kunnen echter verminderen broze huid en de jeuk gemeenschappelijk in de zwangerschap zoals huid strak aan de groeiende foetus wordt uitgerekt. Daarnaast massage Verwekende zoals deze bieden een welkom en voedende excuus voor een welverdiende prenatale van een bereidwillige partner.


gerelateerde artikelen