De beste manier om het ontdooien van bevroren zee Sint-Jacobsschelpen

April 19

De beste manier om het ontdooien van bevroren zee Sint-Jacobsschelpen

Zee-jakobsschelpen zijn hoog in eiwit, laag in verzadigd vet en cholesterol en rijk aan voedingsstoffen zoals vitamine B-12 en selenium. Ze zijn ook een goede bron van hart-gezonde omega-3 vetzuren terwijl die bevatten weinig kwikcontaminatie. Volgens "Hoe to Cook Everything" auteur Mark Bittman kunnen Sint-jakobsschelpen meer mals en smaakvol dan andere soorten schelpdieren, zolang u Sint-jakobsschelpen, die nog niet behandeld met fosfaat conserveermiddelen en zijn voorzichtig niet om overcook ze kiezen. Kies een ontdooien methode voor bevroren zee Sint-Jacobsschelpen die zal niet ze gedeeltelijk gekookt en rubberachtig laat.

In de koelkast

Als u vooruit hebt gepland, zegt de Cookingfishmonger dat de beste manier om het ontdooien van bevroren zee Sint-Jacobsschelpen om ze te plaatsen in de koelkast 's nachts, of voor ongeveer 24 uur. De coquilles uit de verpakking nemen, doe ze in een grote schotel of kom en betrekking hebben op de top met plastic wrap vóór het verlaten van de schaal-en schelpdieren te ontdooien in de koelkast. Zorg ervoor dat de koelkasttemperatuur van uw is ingesteld op of onder de 38 graden Fahrenheit.

In de magnetron

Wanneer u bent ingedrukt voor tijd en moet ontdooien van bevroren zee gekarteld zo spoedig mogelijk, de betere huizen en tuinen website dat kunt u de magnetron, zegt Hoewel u zult moeten kijken ze nauw samen om ervoor te zorgen u niet beginnen de scallops per ongeluk te koken. Zet de Sint-jakobsschelpen in een magnetron veilig kom of schotel, bestrijk ze met een papieren handdoek en stel de magnetron op de ontdooi instelling, of 30% van de normale instelling. Na 30 seconden, verwijderen van de kom en controleren van de Sint-jakobsschelpen. Ontdooiing hen voor 30 extra seconden, indien nodig.

Onder Cool Running Water

De beste methode voor het ontdooien is bevroren zee Sint-Jacobsschelpen die 's nachts, in de koelkast nog niet geweest maar dat u niet wilt lopen het risico verpest in de magnetron, om ze te plaatsen onder stromend water koel. Laat niet de scallops in direct contact met het water te komen. In plaats daarvan zet de bevroren schaaldieren in een hersluitbare plastic zak, sluit de zak veilig en plaats het in een kom onder stromend kraanwater. Plan op 1 pond van bevroren zee Sint-Jacobsschelpen vereisen ongeveer 1/2 uur om te ontdooien.

Selectievakje pakket instructies

Sommige soorten bevroren zee Sint-Jacobsschelpen moeten niet worden ontdooid vóór het koken. Bijvoorbeeld, zijn commercieel beschikbare merken van Gepaneerde hele Sint-jakobsschelpen bedoeld om te worden gebakken of gefrituurd direct uit de vriezer; de instructies op de verpakking aangeven dat de scallops niet tevoren moeten worden ontdooid. Altijd de instructies koken uw bevroren zee Sint-Jacobsschelpen voorzien. Hebt u vragen over de beste manier om te koken of ontdooien van uw bepaald merk, neem dan contact op met de klantendienst van de fabrikant voor meer informatie.


gerelateerde artikelen