Als een voetbal keeper zijn Hand op de bal heeft kan een speler Kick It?

November 13

Als een voetbal keeper zijn Hand op de bal heeft kan een speler Kick It?

In voetbal zijn de keepers de enige spelers op het veld met speciale privileges. Terwijl zowel opzettelijk de bal met zijn handen en armen spelen en gooien van de bal terwijl in het spel zijn illegaal voor de andere 10 opstelde spelers in het team, de keeper mag doen zowel binnen het strafschopgebied. Dergelijke voorrechten lenen aan een scala aan potentiële speelt binnen het vak die niet elders op het veld zou worden toegestaan.

Behandeling van de bal

FIFA wetten van het spel dienen als basis voor de meest professionele voetbal verenigingen en toernooien ter wereld, met inbegrip van de Major League Soccer, Barclays Premier League en de FIFA World Cup. Volgens de wetten van de FIFA van het spel omvat de bal behandeling opzettelijk probeert af te spelen van de bal met je armen of handen. Hoewel incidentele contact toegestaan is, betrekken disciplinaire maatregelen voor de behandeling van de bal meestal een vrije schop voor de tegenstander.

In gevallen waar een speler schaamteloos omgaat met de bal om te voorkomen dat de tegenstander bezit of pogingen om een doelpunt met zijn/haar handen, kan een waarschuwing naast de vrije trap op de overtredende speler worden gegeven. Als dergelijke flagrante behandeling met als duidelijk doel optreedt om te voorkomen dat een doel, kan de overtredende speler verstuurd worden vóór de vrije trap. Naast de opzettelijke hand of arm contact met de bal telt spelen de bal met een object gehouden of uit uw handen gegooid ook als behandeling van de bal. Terwijl dergelijke regels voor alle spelers op het veld gelden, zijn uitzonderingen keepers binnen hun eigen straf dozen voorzien.

Directe en indirecte vrije trappen

De houder is op dezelfde wijze behandeld als elke andere speler bij het afspelen van buiten het strafschopgebied van haar team, met de behandeling van de bal even ernstig een overtreding als het voor de andere spelers op het veld zijn zou. Terwijl in het strafschopgebied, kan de houder niet een overtreding van de behandeling die in een directe vrije trap, of een vrije trap die rechtstreeks kan leiden tot een doel, resulteert zoals het geval is elders op het veld zou vastleggen. In plaats daarvan afhandeling overtredingen begaan door de houder in het strafschopgebied resulteren in indirecte vrije trappen. Om een doel te worden gescoord op een indirecte vrije schop, moet de bal maken contact met of alvorens het doel door een andere speler worden afgespeeld. Als een indirecte vrije schop wordt geschopt rechtstreeks in een doel, de keeper krijgt een kick van het doel en het doel niet is toegestaan.

Keeper Handling beperkingen

Wanneer in het strafschopgebied, de keeper mag de bal met zijn handen te bedienen voor maximaal 6 seconden. Voor keepers, zijn voor het controleren van de bal bedrijf in uw uitgestoken hand, overvulling van het tegen de grond, overvullen het tegen je lichaam, stuiteren van de bal of gooien het omhoog in de lucht inhoudt. De houder is niet toegestaan om te controleren de bal opnieuw bewust contact met of het vrijgeven van het totdat een andere speler de bal heeft aangeraakt. Als een keeper, bent u niet toegestaan om de bal als het wordt doorgegeven aan u door andere spelers op uw team, of deze pasjes uit schoppen of uitworpen zijn. Als een van deze overtredingen begaan zijn, wordt een indirecte vrije schop toegekend aan de tegenstander op het punt waar de overtreding plaatsvond.

Kan een speler de bal schoppen terwijl de Keeper is een behandeling van het?

Volgens de wetten van het spel, kan een speler van de keeper's team, noch een tegenstander schoppen de bal terwijl de houder is het hanteren van het. Als een keeper, de wetten van het spel staat, dat je kan niet worden aangevochten door een tegenstander tijdens het verwerken van de bal. Bovendien, omvatten de wetten van het spel schendingen voor het spelen op een gevaarlijke manier. Dit wordt gedefinieerd als het uitvoeren van elke actie die verwonden kan of een andere speler of jezelf, ongeacht welk team de andere speler aanstaat.

Als u probeert te schoppen de bal terwijl ofwel uw keeper of keeper van de tegenstander is het hanteren van het, de wetten van het spel staat, dat je voor het spelen op een gevaarlijke wijze moet worden bestraft. Afhankelijk van de gewenste uitkomst van dit gevaarlijke stuk en al dan niet contact tussen spelers hadden gemaakt, wordt deze overtreding bestraft met een vrije trap, strafschop of de overtredende speler worden verzonden uit voor de schending.


gerelateerde artikelen