Wat Is hypotheek fietsen?

August 22

Wat Is hypotheek fietsen?

Uw huis kan zijn de bron van vele financiële planning opportunities die u duizenden dollars in belastingen en rente bespaart kan. Hypotheekrente aftrekbaar onder bepaalde voorwaarden kan worden, en u kunt het eigen vermogen in uw huis voor investeringen of zakelijke projecten. Hypotheek Fietsen is een betaling strategie die maakt gebruik van het eigen vermogen in uw huis om grote betalingen op uw hypothecaire lening om de paar maanden om te redden van belang en verminderen de duur van uw hypotheek.

Hoe het werkt

Hypotheek Fietsen, u een home equity kredietlijn nemen en gebruiken voor het maken van grote forfaitaire betalingen aan uw hypotheek elke zes maanden of zo. Als u extra hypotheek aflost, uw hypotheek rentelasten ga omlaag en u meer van uw hypotheek hoofdsom terug te betalen. Wanneer efficiënt gebruikt, kan de hypotheek fietsen strategie u betalen van uw hypotheek sneller helpen.

Voordelen

De beschikbaarheid van een home equity kredietlijn betekent u hebben het geld bij de hand te maken van de extra forfaitair bedrag hypotheekbetalingen en kunt u het bedrag bepalen. U hebt niet altijd grote hoeveelheden contant geld bij de hand om die extra hypotheekbetalingen, maar u rekenen op uw reguliere inkomen te maken van de reguliere vergoeding van de kredietlijn. Omdat de schuld is beveiligd met uw huis, kan de rente op de home equity line of credit zijn fiscaal aftrekbaar.

Nadelen

U zal moeten betalen van een zekere mate van vergoedingen aan het instellen van de huisgelijkheid line of credit, die in de besparingen van het belang van het betalen van uw hypotheek sneller zal eten. In het algemeen komt een home equity kredietlijn met kosten waaronder beoordeling kosten, juridische kosten, tarieven, punten en het sluiten kosten. Omdat het een kredietlijn in plaats van een lening, uw interesse zal schommelen elke maand, en uw financieringskosten zullen stijgen als de rentetarieven omhoog gaan in de toekomst. Aftrekbaarheid van de rente is beperkt in een home equity kredietlijn. Volgens de regels van de Internal Revenue Service voor hypotheek rente aftrek voor 2012 is alleen de rente op $100.000 waard van hypotheken gebruikt anders dan te kopen, te bouwen of te verbeteren van een huis, zoals een lening van de huisgelijkheid, fiscaal aftrekbaar. Dit bedrag is slechts $50.000 als u gehuwd zijn afzonderlijk indienen.

Risico 's

Hypotheek Fietsen gaat nemen over een extra schuld in de vorm van een home equity kredietlijn. Omdat u gebruik van uw huis als onderpand maakt, kan je verliest uw huis als geld strak krijgt en je betalingen mist. Bovendien, zorg ervoor dat uw hypotheekverstrekker kun je extra grote forfaitair bedrag aflost op je hypotheek en controleer of als u boeterente hypotheek oplopen zal als u van je hypotheek sneller betalen dan het oorspronkelijk was bedoeld.


gerelateerde artikelen