Neosporin voor litteken verwijdering

May 1

Neosporin voor litteken verwijdering

Neosporin is een populaire antibiotica EHBO-zalf gebruikt op minderjarige bezuinigingen, krassen, enz. Volgens de fabrikant, met behulp van Neosporin kunt minimaliseren van de verschijning van littekens, wanneer de schade heelt. Neosporin is gemakkelijk beschikbaar over de toonbank in de meeste drogisterijen, supermarkten en ergens anders eerste hulp benodigdheden worden verkocht.

Gebruik

Neosporin producten zijn alleen voor eerste hulp, zo klein als op bezuinigingen, brandwonden, schaafwonden en krassen. U moet hen niet gebruiken op grote of diepe wonden en brandwonden, die van een arts aandacht vereisen. Naast de rustgevende de gewonde gebied, werkt Neosporin om te minimaliseren littekens en versnellen de genezing tijd, volgens de website Neosporin.

Toepassing

Alvorens Neosporin, was je je handen en verwijder alle oude medische dressings uit de wond. Het wassen van het getroffen gebied met water en zeep te verwijderen vuil, puin en oude zalf, volgens het Medical Center aan de Ohio State University. Met uw schone vingers, zachtjes verspreid een dun laagje over de gehele wond Neosporin. Was uw handen weer, en vervolgens opnieuw jurk de wond.

Infecties

Volgens de Medical Center aan de Ohio State University, moet u uw wond voor tekenen van infectie alvorens Neosporin onderzoeken. Tekenen van infectie omvatten een koorts van meer dan 101 graden Fahrenheit, de vloeiende opbouw onder de huid, een vieze geur of rode, gezwollen en/of warme huid. Als u om het even welk van deze symptomen vertonen, neem contact op met uw arts en niet van toepassing Neosporin op het getroffen gebied.

Waarschuwingen

Raadpleeg uw arts als uw conditie van de wond erger wordt of hebt u een allergische reactie zoals zwelling, jeuk, netelroos, blaren, roodheid, pijn of branderig gevoel. U moet ook moet niet gebruiken Neosporin voor meer dan een week tenzij u hebben gesproken met een arts.

Opslag

Raadpleeg de verpakking van uw Neosporin te vinden de gestempelde vervaldatum, en niet gebruiken voor het verleden deze datum houden uw Neosporin uit gaan slecht vóór de vervaldatum, houd het opgeslagen in een droge ruimte bij kamertemperatuur. Ook de deksel houden op strakke; plaats het in een plastic zak of container als het deksel defect raakt of als er een scheur optreedt.


gerelateerde artikelen