Wat Is de Recommeded tijd te gebruiken van een elliptische Trainer om gewicht te verliezen?

June 3

Wat Is de Recommeded tijd te gebruiken van een elliptische Trainer om gewicht te verliezen?

Een elliptische is een een-oefening machine die de beweging imiteert van lopen of rennen zonder te veel druk op de gewrichten. Zoals hardlopen biedt het aërobe oefening, die is de sleutel voor gewichtsverlies. De hoeveelheid tijd die je nodig hebt om te besteden aan een elliptische trainer om gewicht te verliezen zal echter afhangen van verschillende individuele factoren.

Dieet en lichaamsbeweging

De enige manier om gewicht te verliezen is om te verbranden meer calorieën dan u verbruikt. Om dit te bereiken, moet u het verhogen van de calorieën die je per dag verbrandt en verlagen de hoeveelheid calorieën die u deelnemen. Een pond vet evenaart 3500 calorieën, dus om te verliezen van een gezonde tarief van 1 tot 2 kg vet per week, u moet brandwond een extra 500 tot 1000 calorieën per dag onder de normale, benodigde bedrag van uw lichaam. Aërobe oefening, zoals het gebruik van een elliptische, is een belangrijk onderdeel van de verwezenlijking van dit tekort. In het algemeen, de Centers for Disease Control and Prevention beveelt ten minste 30 minuten van aërobe oefening vijf dagen per week. Voor de beste resultaten berekenen echter de tijd die je besteedt uitoefenen volgens verschillende factoren.

Stofwisseling

Zelfs als je in bed de hele dag zat, zou je lichaam moet gebruiken een bepaalde hoeveelheid energie om te blijven functioneren. Dit fundamentele nummer van calorieën je verbrandt elke dag is bekend als een stofwisseling en het sterk varieert afhankelijk van uw geslacht, leeftijd, hoogte, gewicht en levensstijl. Een korte, sedentaire vrouw kan alleen calorieën te verbranden ongeveer 1.200, terwijl een lange, actieve man ongeveer 2200 branden kan. U kunt een online calculator zoals LIVESTRONG.com van MyPlate om te bepalen uw stofwisseling. Dit zal u helpen bepalen hoeveel calorieën je nodig hebt om te branden op een elliptische trainer.

Calorieën verbrand op de elliptische trainer

Elliptische machines, branden calorieën niet altijd hetzelfde tempo. Er zijn twee primaire factoren beïnvloeden het tarief waartegen je calorieën op een elliptische verbrandt: de hoeveelheid van de weerstand die u instelt voor de machine en uw huidige gewicht. Als u de elliptische trainer ingesteld op de hoogste weerstand, kan u verschillende keer zoveel calorieën per uur branden zoals u zou doen op de laagste weerstand. Bovendien, wanneer u meer weeg verbrandt je iets meer calorieën. Meest elliptische machines kunnen geven u een aantal calorieën verbrand per uur, en velen van u vertellen hoeveel calorieën u verbrand op het einde van de training. Als jou niet gebeurt, kunt u een online calculator voor het schatten van de calorieën die je verbrandt.

Berekening van de tijd

De laatste factor bij het bepalen hoe lang moet u een ovaal is de calorieën die je verbruikt per dag, die u met een dagboek voedsel volgen kunt. Wanneer u samen te stellen deze drie variabelen--metabolische tarief, calorieverbruik op de elliptische trainer per verbruikte calorieën per uur--u kunt berekenen hoe lang u wilt gebruiken de elliptische trainer. Bijvoorbeeld, als uw stofwisseling 2.000 calorieën per dag is, en je 1700 calorieën consumeren, moet u een extra 200 calorieën te verbranden. Als je de neiging om te branden ongeveer 400 calorieën per uur op de elliptische trainer, moet u uit te oefenen gedurende een half uur om uw dagelijkse doel te bereiken. Als uw calorie-inname van dag tot dag fluctueren kan, moet u wellicht te oefenen min of meer te compenseren.


gerelateerde artikelen