Snelste manier om te ontdooien kippenvleugeltjes

May 28

Snelste manier om te ontdooien kippenvleugeltjes

Dus je kippenvleugeltjes voor het diner wilt, alleen er is één probleem--je vergat te nemen van de vleugels uit de vriezer afgelopen nacht. De veiligste snelle-dooi technieken gebruiken om uw vleugels ontdooide en klaar om te koken voor uw maaltijd zonder in te boeten van voedselveiligheid. Leg nooit de vleugels op de teller te ontdooien omdat het onveilige kip kan opleveren.

Koud Water ontdooien

Snelste manier om te ontdooien kippenvleugeltjes

Hebt u geen magnetron, is ontdooien in koud water zeker de methode voor u om de klus te klaren snel. Plaats de vleugels in een zak hermetisch gesloten, voedsel-veilig en vervolgens in een grote kom. Vul de kom met koud water en gebruik een plaat of een ander item om te houden van de vleugels voor een snellere dooi ondergedompeld. Vaak spiegelen van de zak met de vleugels en het water uit elke 30 minuten om de klus te klaren snel veranderen.

Magnetron ontdooitimer

Snelste manier om te ontdooien kippenvleugeltjes

Een magnetron is handig wanneer u wilt snel vlees ontdooien. Gebruik die uw magnetron de ontdooitimer instellen te ontdooien de Kippenvleugels in een kwestie van minuten. Om te ontdooien in de magnetron, zal u wilt weten van het totale gewicht van de vleugels te correct ontdooien hen. Draai de vleugels gedurende de gehele cyclus als uw magnetron pieptonen tussenpozen tijdens het smeltwater. Magnetron-ontdooid vlees moet gekookt onmiddellijk na het ontdooien in de magnetron, als sommige plekken warmer dan anderen krijgen en meer snel in Voedselbederf resulteren kan als niet snel gekookt.

Veilige ontdooien Tips

Snelste manier om te ontdooien kippenvleugeltjes

Het is nooit veilig te ontdooien van rauw vlees op de toonbank, in uw garage of buiten. Volgende veilige ontdooien methoden is de enige manier om te voorkomen dat de groei van bacteriën die kunnen veroorzaken door voedsel overgedragen ziekten en voedsel bederven. Wanneer u ontdooi vlees in de magnetron of met de methode van koud water, moet het ontdooide vlees worden gekookt kort na wordt ontdooid te houden het veilig en vers. Koelkast ontdooid vlees duurt verschillende dagen in de koelkast.

Ontdooien met tijd

Snelste manier om te ontdooien kippenvleugeltjes

De gemakkelijkste manier te ontdooien van de levensmiddelen is in de koelkast. Maar deze methode vergt wel tijd. Plan op een dag in de koelkast voor elke 5 pond van het vlees tot een volledige dooi. Maar dit niet altijd mogelijk is, planning vooruit helpt ervoor zorgen u veilige, ontdooide vlees klaar om te koken wanneer je het nodig hebt voor uw maaltijd.

Waarschuwingen

  • Bevroren vleugels kunnen veilig worden gekookt zonder ontdooien, behalve als u van plan bent om een langzame fornuis. Langzaam fornuizen duren te verwarmen, die ruim de tijd voor bacteriële groei kan leveren langer.

Tips

  • Refreeze kippenvleugeltjes pas nadat ze hebben gekookt.

gerelateerde artikelen