Gemakkelijk sportschool spelen voor jonge geitjes

November 1

Gemakkelijk sportschool spelen voor jonge geitjes

Overzicht

Kinderen hebben een ton van de energie. Gym is de ene keer tijdens de schooldag die ze laten kunnen los en laat enkele van hun lessenaarsdak van pep. Groepsspelen voor kinderen zijn ontworpen om hen te houden vermaakt en in vorm tijdens het spelen in de sportschool. Hoewel u hebt uw oude stand-bys als dodge bal, capture the flag en touwtrekken, er zijn allerlei leuke en eenvoudige games die zal houden de kinderen hoppen.

Bunker Hill

Dit spel breekt een groep kinderen in twee teams en leert hen teambuilding vaardigheden. Een groep jonge geitjes uitgelijnd aan één zijde van de sportschool, terwijl de andere kinderen line-up aan de andere kant van de sportschool. Drie matten plaats aan weerskanten van de sportschool en zorg ervoor dat ze gelijkmatig zijn verspreid. Geef elke voetballen drie zachte team voordat je fluiten blazen. Op uw fluitje, de kinderen lopen bij elkaar met de ballen en proberen te raken elkaar met hen te hebben. De kinderen hun matten te voorkomen dat ballen gegooid op hen kunnen gebruiken, maar ze niet kruisen de middenlijn. Als een kind geraakt wordt, moet hij uitstappen van het Hof en uitvoeren van vijf jumping jacks. Hij kan alleen terug naar het spel, wanneer een speler van het andere team wordt geraakt door een bal.

Augurk

Dit spel augurk vereist drie spelers, twee bases en een bal. Plaats twee rubber baseert 15 voeten naast elkaar. Zorg ervoor dat de honken in het midden van de sportschool, waardoor een grote hoeveelheid ruimte voor wilde worpen. Het hebben van een kind op een base staan, terwijl een ander kind op de andere basis staat. Hebben een extra kind staan tussen de twee honken en wachten op je fluiten. Op uw fluitje beginnen de jongen in het centrum te lopen richting een van de grondslagen. Zodra ze beweegt in de richting een base, hebben één speler achtervolgen haar met de bal en proberen en label haar uit. Als ze begint om te dicht bij de andere baseren, de speler met de bal gooien naar de tegenstander, die zal proberen en label de loper. Als de loper een base krijgt, ze is veilig-- maar als ze is gelabeld vóór het bereiken van het honk, ze is uit.

Sleep de deken

Deze sportschool spel zal helpen bevorderen van kracht en samenwerking in uw jonge geitjes. Een groep kinderen in twee teams, breken, waardoor elk team een deken. Hebben ze in het midden van de sportschool line-up en kiezen een kind uit elk team gaan op de deken liggen. Beide ploegen Sleep op uw fluitje, hun dekens tegen het einde van de sportschool. Het eerste team om naar het einde van de sportschool met hun speler nog steeds op de deken is de winnaar. Volgens de website Kid activiteiten, kunt u dit spel spelen met een grotere groep van kinderen door draaien in een estafette.


gerelateerde artikelen